Θωμάς Χαριτάκης,
Θωμάς Χαριτάκης, Ευάγγελος Δουλουφάκης, Ειρήνη Γκερεδάκη

Μια σειρά πρωτοβουλιών στήριξης των επιχειρήσεων, μελών του, στο Λασίθι, παρουσίασε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λασιθίου, Θωμάς Χαριτάκης, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, από κοινού με τον Ευάγγελο Δουλουφάκη ειδικό σύμβουλο και τη διευθύντρια Ειρήνη Γκερεδάκη.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ξεκινά διαβούλευση ανάμεσα στη διοίκηση του Επιμελητηρίου και στις επιχειρήσεις όλου του νομού με συναντήσεις σε Άγιο Νικόλαο, Ιεράπετρα και Σητεία, για να καταγραφούν προτάσεις, θέματα, καταστάσεις. Ήδη στον δικτυακό τόπο του Επιμελητηρίου υπάρχει σχετικό ερωτηματολόγιο, που μπορεί να συμπληρωθεί και να αποσταλεί στις υπηρεσίες του, σχετικά.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου επίσης αναφέρθηκε με στοιχεία στη συρρίκνωση του αριθμού των επιχειρήσεων τα τελευταία χρόνια, στην εικόνα του τουρισμού φέτος, αλλά και σε θέματα συνολικής προβολής προς τα έξω και όχι κάθε φορέας και απάνω του.

Τέλος αναφέρθηκε στην επαναλειτουργία του εκθετηρίου τοπικών προϊόντων στο ισόγειο του κτιρίου του Επιμελητηρίου στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου, όπου φιλοξενούνται και μπορούν να φιλοξενηθούν προϊόντα Λασιθιώτικων επιχειρήσεων.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos