ΓεωργίαΗ Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεραμβέλλου γνωρίζει στους παραγωγούς – μέλη της ότι τη Δευτέρα 22 Μαΐου και την Τρίτη 23 Μαΐου θα πραγματοποιείται η διαδικασία Ενεργοποίησης των δικαιωμάτων Ενιαίας Ενίσχυσης στο Δημοτικό Διαμέρισμα Βρυσών– στο Δημοτικό Σχολείο – (για τους παραγωγούς Βρυσών, Ζενίων και Ποτάμων).
 
Και από το Σάββατο 20 Μαΐου – ανάλογα με την προσέλευση – μέχρι και την Τετάρτη 24 Μαΐου , στο Δημοτικό Διαμέρισμα Ελούντας (για τους κατοίκους Ελούντας, Πλάκας, Βρουχά, Λούμα, Σχινιά) στο κατάστημα του Δημοτικού Διαμερίσματος.
 
Οι παραγωγοί θα πρέπει να είναι έτοιμοι για τη διαδικασία αυτή, έχοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά μαζί τους, τα οποία παρατίθενται παρακάτω.
 
Τα συνεργεία εργάζονται από το πρωί στις 08.00 έως και στις 09.00 το βράδυ. Την Κυριακή δεν εργάζονται.
 
Τα δικαιολογητικά:
  • Φωτοτυπία και των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.
  • Φωτοτυπία της σελίδας του βιβλιαρίου της τράπεζας ή άλλου επίσημου στοιχείου, όπου θα φαίνεται Ο τραπεζικός λογ/σμός, στον οποίο επιθυμεί ο παραγωγός να του κατατίθεται η επιδότηση, και ο ΙΒΑΝ (ο διεθνής αριθμός του τραπεζικού λογ/σμού του). Επισημαίνεται ότι γίνεται δεκτός λογ/σμύς οποιασδήποτε τράπεζας επιθυμεί ο παραγωγός.
  • Φωτοτυπία του εκκαθαριστικού εφορίας ή της πρώτης σελίδας της φορολογικής δήλωσης ή άλλου φορολογικού εγγράφου όπου θα αναγράφεται ο ΑΦΜ του δικαιούχου παραγωγού.
  • Τα κίτρινα αντίγραφα του ελαιοκομικού μητρώου, οι αεροφωτογραφίες και οτιδήποτε άλλο σχετικό έγγραφο με το ελαιοκομικό μητρώο, καθώς και τα αντίστοιχα αντίγραφα του αμπελοκομίκού μητρώου (όλα και σε φωτοτυπίες).
  • Παραστατικά κατοχής ενοικιαζόμενων τεμαχίων. Τα ενοικιαστήρια πρέπει να είναι θεωρημένα για το γνήσιο των υπογραφών, και να αναγράφεται Ο ΑΦΜ ιδιοκτήτη και ενοικιαστή απαραίτητα.
  • Φωτοτυπία του μητρώου κτηνοτροφικής εκμετάλλευσης συμπληρωμένο (για τους κτηνοτρόφους).
  • Οτιδήποτε έχει σχέση με ιδιατερότητα της καλλιέργειας (π.χ. βιολογική, ΠΟΠ, ΠΓΕ, κλπ).

Σε περίπτωση θανάτου του δικαιούχου οι κληρονόμοι πρέπει επί πλέον να προσκομίσουν:

  • Ληξιαρχική πράξη θανάτου.
  • Πιστοποιητικό πληιέστερων συγγενών.
  • Πιστοποιητικό μη δημοσίευσης διαθήκης του θανούντος. Σε περίπτωση που έχει δημοσιευθεί διαθήκη θα προσκομιστεί αντίγραφο της δημοσίευσης και πιστοποιητικό περί μη αμφισβήτησης του κληρονομικού δικαιώματος των κληρονόμων.

Η Ένωση θα ενημερώνει τους παραγωγούς πότε θα γίνεται ενεργοποίηση των δικαιωμάτων και στα άλλα «κομβικά σημεία».

Print Friendly, PDF & Email

Από manos