Κουνενάκης, Λουκαράκης, Σγουρός

Από τη συνάντηση

Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Αγίου Νικολάου, με κύριο θέμα την ενημέρωση του νέου Δημάρχου Αγίο Νικολάου κ. Δημήτρη Κουνενάκη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (15.11) στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης στον Αγιο Νικόλαο.

 
Παρέστησαν ο νέος δήμαρχος, ο απερχόμενος, Γιάννη Λουκαράκης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού, Οδυσσέας Σγουρός, αλλά και μέλη του Δ.Σ. του Οργανισμού.
 
Ο Δήμαρχος Γιάννης Λουκαράκης, ενημέρωσε τα μέλη και το νέο Δήμαρχο για τα οικονομικά θέματα, ενώ ο πρόεδρος έκανε μια ετεταμένη αναφορά στην όλη προσπάθεια έγινε τα τέσσερα αυτά χρόνια, ιδιαίτερα στη προσπάθεια ενσωμάτωσης των αλλοδαπών που ζουν στην περιοχή.
 
Όπως ο ίδιος είπε, υπάρχουν αρκετές διαφορές ανάμεσα στον ίδιο και στον νυν δήμαρχο, σ θέματα πολιτικής πολιτισμού, αλλά σε γενικές γραμμές είχε την ελευθερία να λειτουργήσει και ο ίδιος και ο ΠΟΔΑΝ. Ότι συνέβη αυτά τα τέσσερα χρόνια πρέπει να συνεχίσει κατά τον κύριο Σγουρό να συμβαίνει.
 
Τέλος ευχαρίστησαν όλους για τη συνεργασία τόσο ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Θραψανιώτης όσο και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πανίκος Καρατσής, οι οποίοι συμμετέχουν και στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.
Print Friendly, PDF & Email

Από manos