Ενημερωτική τηλεδιάσκεψη για την επιδότηση δανείων με υποθήκη στην 1η κατοικία (Νέα προθεσμία δήλωσης συμμετοχών)
νέα προθεσμία δήλωσης συμμετοχών 4/9/2020

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι ξεκίνησε η λειτουργία της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών, για την επιδότηση δανείων με υποθήκη στην 1η κατοικία (ν. 4714/2020 επισυνάπτεται), όσων επλήγησαν από τις συνέπειες της πρόσφατης παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης του COVID-19 (http://www.keyd.gov.gr/covid19-gefyra/).

Δικαιούχοι του προγράμματος μεταξύ άλλων είναι: ελεύθεροι επαγγελματίες, φυσικά πρόσωπα με ατομική επιχείρηση σε κλάδους που έχουν πληγεί, εταίροι προσωπικών ή κεφαλαιουχικών εταιρειών, των οποίων η λειτουργία έχει ανασταλεί υποχρεωτικά κ.α.

Ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Φώτης Κουρμούσης, στο πλαίσιο ενημέρωσης όλων των φορέων για το νέο πρόγραμμα γέφυρα,θα πραγματοποιήσει για τα μέλη του Επιμελητηρίου Λασιθίου, ενημερωτική e-ημερίδα, ώστε όλοι οι δικαιούχοι-μέλη μας να ενημερωθούν σχετικά, με σκοπό να αιτηθούν και να λάβουν την κρατική επιδότηση διάρκειας 9 μηνών. Το Επιμελητήριο Λασιθίου προγραμματίζει ενημερωτική τηλεδιάσκεψη στις 7/9/2020 και ώρα 15:00.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής το αργότερο στις 31/8 (update νέα προθεσμία δήλωσης συμμετοχών 4/9/2020) για τον έγκαιρο προγραμματισμό αυτής της τηλεδιάσκεψης.

Στις δ/νσεις των email που θα μας δηλωθούν θα αποσταλεί το σχετικό link της πλατφόρμας για την συμμετοχή στην e-ημερίδα.

Η διάρκεια της τηλε-ημερίδας υπολογίζεται στη 1 ώρα και είναι δωρεάν.

Η δήλωση συμμετοχής εδώ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos