επίσημη έναρξη λειτουργίας του  Wyndham Grand Crete Mirabello Bay
Wyndham Grand Crete Mirabello Bay

Το νέο ξενοδοχείο Wyndham Grand Crete Mirabello Bay στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, γιόρτασε την επίσημη έναρξη λειτουργίας του με ένα λαμπερό πάρτυ εγκαινίων το Σάββατο 11 Μαϊου. Το Grand Opening event πραγματοποιήθηκε από την Wyndham Hotels & Resorts και την Zeus International, που έχει αναλάβει το management του ξενοδοχείου με συμφωνία franchise με την Wyndham Hotels & Resorts.

Οι οικοδεσπότες, κος Χάρης Σιγανός CEO της Zeus International και ο κος Δημήτρης Μανίκης President & Managing Director EMEA της Wyndham Hotels & Resorts καθώς και στελέχη των δύο εταιρειών υποδέχτηκαν διακεκριμένους καλεσμένους από τον κλάδο του τουρισμού καθώς και δημοσιογράφους από όλη την Ελλάδα που τίμησαν με την παρουσία τους  τα εγκαίνια του ξενοδοχείου.

Το ξενοδοχείο εξαγόρασε η Zeus International από τον Όμιλο Μαμιδάκη το προηγούμενο καλοκαίρι δρομολογώντας έπειτα μία εκτενή ανακαίνισή και την επαναλειτουργία του, ως Wyndham Grand. Οι καλεσμένοι του Grand Opening event είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το ξενοδοχείο και τους ανακαινισμένους χώρους του με την καλαίσθητη προσέγγιση και τη λειτουργική αρχιτεκτονική, το “Thea” Lobby Bar, τα ανακαινισμένα Deluxe δωμάτια, τις καινούριες συνεδριακές αίθουσες και τα μοναδικά εστιατόρια και μπαρ. Η εκπληκτική τοποθεσία του Wyndham Grand Mirabello πάνω στην παραλία με ιδιωτική μαρίνα, σε συνδυασμό με την μοναδική θέα στη θάλασσα, συγκέντρωσαν τα βλέμματα των καλεσμένων. Το party ξεκίνησε με ζωντανή κρητική και λαϊκή μουσική και παραδοσιακά κεράσματα από τον διακεκριμένο Chef Κώστα Νάνο και απογειώθηκε με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα.

Ο κος Δημήτρης Μανίκης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος ΕΜΕΑ της Wyndham Hotels & Resorts, δήλωσε: «Πριν από δύο περίπου χρόνια, η Wyndham Hotels & Resorts ξεκίνησε ανοίγοντας το πρώτο της ξενοδοχείο στην Ελλάδα, το Wyndham Grand Athens, σε συνεργασία με τους πολύτιμους συνεργάτες μας στη Zeus International, και σήμερα έχουμε αναπτύξει μαζί ένα εκτεταμένο  δίκτυο ξενοδοχείων σε όλη την χώρα, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου ξενοδοχείου μας στα ελληνικά νησιά».

Ο κος Χάρης Σιγανός, CEO της Zeus International, δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι που προσθέτουμε στην οικογένεια της Zeus International ένα ξενοδοχείο κόσμημα στη διάσημη περιοχή Ελούντα της Κρήτης, σε συνεργασία με το πιο upgrade brand της Wyndham Hotels & Resorts. Το Wyndham Grand Mirabello φιλοδοξούμε να αποτελέσει έναν από τους κορυφαίους προορισμούς στη Μεσόγειο τόσο για διακοπές όσο και για συνέδρια έχοντας υλοποιήσει ήδη μία εκτενής επένδυση στη δημιουργία 12 συνεδριακών αιθουσών και με ένα πλάνο συνεχόμενων ανακαινίσεων σε όλους τους χώρους και τα δωμάτια του ξενοδοχείου που θα ολοκληρωθεί μέχρι το 2020.»

επίσημη έναρξη λειτουργίας του  Wyndham Grand Crete Mirabello Bay

Το Wyndham Grand Mirabello αποτελεί ένα full-service παραθαλάσσιο resort και προορισμός συνεδρίων, ιδανικά τοποθετημένο δίπλα στη διάσημη περιοχή της Ελούντας και σε απόσταση αναπνοής από τον Άγιο Νικόλαο, στην Κρήτη. Διαθέτει 311 δωμάτια, πάνω από 1800 τ.μ.  χώρους συνεδρίων και εκδηλώσεων, 5 εστιατόρια και 5 μπαρ σε μοναδικές τοποθεσίες, πισίνες, σπα, γυμναστήριο, ποικιλία αθλητικών εγκαταστάσεων όπως γήπεδα τένις, γήπεδο μπάσκετ, βόλεϊ στην παραλία καθώς επίσης μία μαρίνα πολυτελών σκαφών αναψυχής, μίνι κλαμπ για τα παιδιά και μεγάλη ποικιλία θαλάσσιων σπορ για επισκέπτες όλων των ηλικιών. Όλα αυτά σε μία μοναδική τοποθεσία πάνω σε δύο από τις πιο δημοφιλείς αμμουδερές παραλίες μοναδικού κάλους του Νομού Λασιθίου.

Το Wyndham Grand Mirabello, συμμετέχει στο πρόγραμμα Wyndham Rewards®, ένα εύχρηστο και επαναστατικό πρόγραμμα ανταμοιβών από την Wyndham Hotels & Resorts, με πάνω από 75 εκατομμύρια μέλη, το οποίο προσφέρει στα μέλη του πόντους που μπορούν να εξαργυρώσουν σε χιλιάδες ξενοδοχεία, vacation club resorts και ενοικιαζόμενες εξοχικές κατοικίες σε όλο τον κόσμο. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα ή να εγγραφείτε δωρεάν επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.wyndhamrewards.com.

Για τη Zeus International

Η Zeus International παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής, διαχείρισης και ανάπτυξης ξενοδοχειακών μονάδων. Η εταιρεία διαθέτει μία έμπειρη ομάδα εξειδικευμένων στελεχών, τεχνικών και συμβούλων με πολυετή εμπειρία στην τεχνικο-οικονομική ανάπτυξη έργων στον τουριστικό τομέα, ενώ παράλληλα έχει εδραιωθεί ως μία από τις ηγέτιδες εταιρείες σχεδιασμού, εφαρμογής και παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών διαχείρισης ξενοδοχειακών επιχειρήσεων καθώς και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Παρέχοντας στρατηγικές επιχειρησιακής αναδιοργάνωσης ακόμα και των πιο σύνθετων Ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, μέσω της λήψης των σωστών αποφάσεων και συγκεκριμένου προγραμματισμού υλοποίησης αυτών, επιτυγχάνεται η επίτευξη πολυεπίπεδων στόχων ικανοποιώντας τις υψηλότερες απαιτήσεις στις περιοχές που δραστηριοποιείται (Ελλάδα, Κύπρος, Ρουμανία, Βουλγαρία και Ιταλία). Επίσης, η έμπειρη ομάδα της Zeus International σχεδιάζοντας τη στρατηγική και την υλοποίηση του πλάνου ανάπτυξης ξενοδοχειακών μονάδων αποτελεί το βασικό στρατηγικό εταίρο της Wyndham Hotel Group στα Βαλκάνια. Το αρχιτεκτονικό και κατασκευαστικό τμήμα της ZEUS INTERNATIONAL έχει συμμετάσχει με απόλυτη επιτυχία στη μελέτη, ανακατασκευή, ανακαίνιση και διακόσμηση ξενοδοχειακών μονάδων συνολικού κόστους άνω του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ κατά τη διάρκεια των τελευταίων 15 ετών στην ευρύτερη περιοχή. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.zeusintl.com

Σχετικά με τη Wyndham Hotels & Resorts

Η Wyndham Hotels & Resorts είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ξενοδοχειακού franchising στον κόσμο, με σχεδόν 9.200 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 80 χώρες σε έξι ηπείρους. Μέσω του δικτύου των περίπου 812.000 δωματίων που απευθύνονται στον καθημερινό ταξιδιώτη, η Wyndham έχει ηγετική παρουσία στην αγορά τόσο των οικονομικών όσο και των μεσαίας κλίμακας καταλυμάτων. Η εταιρεία διαθέτει ένα portfolio 20 ξενοδοχειακών brands, συμπεριλαμβανομένων των Super 8®, Days Inn®, Ramada®, Microtel Inn & Suites®, La Quinta®, Wingate®, AmericInn®, Hawthorn Suites®, The Trademark Collection® και Wyndham®. H Wyndham Hotels & Resorts είναι επίσης κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών ξενοδοχειακού management, με περισσότερα από 400 ξενοδοχεία υπό τη διαχείρισή της. Το βραβευμένο πρόγραμμα επιβράβευσης Wyndham Rewards® προσφέρει σε περισσότερα από 75 εκατομμύρια εγγεγραμμένα μέλη την ευκαιρία να εξαργυρώσουν πόντους σε χιλιάδες ξενοδοχεία, συγκροτήματα κατοικιών και εξοχικές κατοικίες παγκοσμίως. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.wyndhamhotels.com 
Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos