Επίσκεψη Μητσοτάκη στο εργοτάξιο του ΒΟΑΚ στον Άγιο Νικόλαο
Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Αχ. Καραμανλής

Με σύντομη επίσκεψη στο εργοτάξιο του τμήματος Άγιος Νικόλαος – Νεάπολη του Βόρειου Οδικού Άξονα, λίγο έξω από τον Άγιο Νικόλαο, άνοιξε τη διήμερη επίσκεψη του στη Κρήτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Μαζί του και ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης…..

Τον πρωθυπουργό υποδέχτηκαν ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Ανδρουλάκης, οι δήμαρχοι Αγίου Νικολάου και Σητείας, στελέχη του ΟΑΚ, υπηρεσιακοί παράγοντες και μέλη της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έριξε μια σύντομη ματιά στο έργο, παραχώρησε δήλωση στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας και έφυγε για το αεροδρόμιο Καστελίου.

Παραλάβαμε ένα έργο κλινικά νεκρό, το οποίο σήμερα ξεκινάει επί της ουσίας, δήλωσε.

Η πρόοδος που έχει επιτευχθεί αντανακλάται στο σκέλος Νεάπολη – Άγιος Νικόλαος, ενώ κοντά στη συμβασιοποίηση βρίσκονται και τα δύο μεγαλύτερα τμήματα του ΒΟΑΚ, το κομμάτι από τα Χανιά έως το Ηράκλειο, που θα υλοποιηθεί μέσω σύμβασης παραχώρησης, και το σκέλος από τον Κόμβο Χερσονήσου μέχρι τη Νεάπολη, που θα κατασκευαστεί μέσω ΣΔΙΤ…….

Από τη πλευρά του ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός δήλωσε: Δεδομένου ότι η Κρήτη είναι αδιαίρετη, ευελπιστούμε, ότι θα καταφέρουμε όλοι μαζί να προχωρήσει ο ΒΟΑΚ μέχρι την Σητεία και το Βάι

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos