στο λιμεναρχείο Ιεράπετρας
στο λιμεναρχείο Ιεράπετρας

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης πραγματοποίησε επισκέψεις στο Λ/Χ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ και Λ/Χ ΣΗΤΕΙΑΣ ενημερώνοντας τους συναδέλφους μας για όλα τα τρέχοντα θέματα – ζητήματα που αφορούν το Σώμα μας,

καταγράφοντας τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό στην καθημερινότητα του και ανταλλάσοντας απόψεις για όλα τα θέματα που απασχολούν τους συναδέλφους.

Επιπροσθέτως συζητήθηκαν οι εξελίξεις στο ασφαλιστικό και η τύχη των ταμείων μας, τα προβλήματα που επέφερε η εφαρμογή του Καλλικράτη στις Λιμενικές Αρχές καθώς έφερε την μείωση των οργανικών θέσεων, η  διαδικασία των μεταθέσεων και κατά το πόσο  τηρήθηκε το Π.Δ.

στο λιμεναρχείο Σητείας
στο λιμεναρχείο Σητείας

Επίσης συζητήθηκαν  θέματα που απασχολούν τις Λιμενικές Αρχές που εκπροσωπούμε όπως η πλήρωση των οργανικών θέσεων, η συντήρηση του ΠΛΣ 138 στο Λ/Χ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, η Υγειονομική περίθαλψη του προσωπικού, οι ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό (διόπτρα νυκτός κ.α), η επάνδρωση του Λ/Χ ΣΗΤΕΙΑΣ με ένα ταχύπλοο σκάφος (φουσκωτό), εκπαίδευση προσωπικού σε θέματα οπλισμού και χρήσης του.

Η Ένωση μας θ’ αγωνιστεί με όλες της τις δυνάμεις και με κάθε τρόπο που έχει στην διάθεση της μέχρι να υλοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα τους.

Για το  Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΡΑΜΗΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                            ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos