επαναλειτουργία των τακτικών εξωτερικών ιατρείων στο ΓΝΑΝ
η είσοδος και πάλι από την οδό Παπανδρέου

Η  Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου ανακοινώνει  την   επαναλειτουργία των τακτικών εξωτερικών ιατρείων  από  την Δευτέρα  18 Μαΐου  2020 σύμφωνα με τις οδηγίες  του Υπουργείου Υγείας και  του ΕΟΔΥ. Η είσοδος  των ασθενών  θα  πραγματοποιείται από  την κεντρική είσοδο επί της οδού  Παπανδρέου.

Οι ασθενείς παρακαλούνται να  προσέρχονται  πέντε  (5) λεπτά   πριν το καθορισμένο     ραντεβού τους διαφορετικά δεν θα τους επιτρέπεται η είσοδος για να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός .

Όλοι θα πρέπει να προσέρχονται υποχρεωτικά με μάσκα.

Στην είσοδο του κτιρίου  θα γίνεται  έλεγχος των στοιχείων του προσερχόμενου.

Ασθενείς που έχουν συμπτώματα (βήχα, πυρετό, καταρροή κτλ) παρακαλούνται να απευθύνονται στο θεράποντα ιατρό τους και στην συνέχεια να προσέρχονται στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία.

Οι προσερχόμενοι  δεν  επιτρέπεται να έχουν συνοδό, παρά μόνο εάν είναι απολύτως απαραίτητο και στην περίπτωση αυτή επιτρέπεται μόνο ένας.

Θα πρέπει  να τηρείται  η φυσική απόσταση μεταξύ των  ασθενών.

Η  Διοίκηση  του Νοσοκομείου  έχει  λάβει  όλα τα απαραίτητα  μέτρα  για την προστασία και ασφάλεια  των  πολιτών στην νέα πραγματικότητα.  

Απευθύνουμε έκκληση στους πολίτες μας να επιδείξουν αίσθημα  ευθύνης ακολουθώντας  της  οδηγίες του προσωπικού του Νοσοκομείου.

Όλοι μαζί  συμβάλουμε  για να  προστατεύσουμε την κοινωνία και να παραμείνουμε ασφαλείς.

Ο  ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ  ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos