Επιμελητήριο Λασιθίου, αγιασμός, Βασιλόπιτα, επιχειρηματικά βραβεία
αγιασμός από τον Μητροπολίτη Πέτρας αι Χερρονήσου

Το Επιμελητήριο Λασιθίου τέλεσε τον Αγιασμό και τη κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας για το 2019 από κοινού με τα επιχειρηματικά βραβεία που απένειμε για το 2018.

Ευλόγησε ο Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου Γεράσιμος. Παρέστησαν οι βουλευτές Μανώλης Θραψανιώτης και Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, η αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου, ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου και μέλη του Επιμελητηρίου από όλο το νομό.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θωμάς Χαριτάκης στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στις δυσκολίες του επιχειρηματικού κόσμου, λεκτικά ακροβατώντας να μη δυσαρεστήσει τους δύο βουλευτές, έκανε έναν απολογισμό του προηγούμενου έτους και αναφέρθηκε στο νέο έτος.

Επιμελητήριο Λασιθίου, αγιασμός, Βασιλόπιτα, επιχειρηματικά βραβεία
βραβείο στη Βοθυλια ΑΕ

Οι δύο βουλευτές, Θραψανιώτης και Πλακιωτάκης, εξέφρασαν τη πολιτική των κομμάτων που ανήκουν, ο περιφερειάρχης στα σχέδια της Περιφέρειας και ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο δήμος στον σχεδιασμό και υλοποίηση έργων.

Στη συνέχεια απονεμήθηκαν τα επιχειρηματικά βραβεία για το 2018 στις επιχειρήσεις:

Βοθυλια Α.Ε., Παντελής Κουβαράκης και ΣΙΑ ΟΕ και Φυτώρια Κρόνος Α.Ε.

Απονεμήθηκαν τιμητικοί έπαινοι σε μαθητές που πρώτευσαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις:

Πολύδωρος Ιωάννου Γιαννουρής, Μαρία Θεοδώρου Πετάση, Φίλιππος Βασιλείου Καργιωτάκης, Αιμιλία Νικολάου Βασιλείου.

Τέλος ειδική τιμή δόθηκε στον πρώην δήμαρχο Αγίου Νικολάου και πρώην πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λασιθίου, κατά τη θητεία του οποίου ανεγέρθηκε το κτίριο, Γιώργο Χατζηδάκη.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos