Eπιστημονική ημερίδα Αλκοόλ και Νέοι, ευχαριστίες
από την ημερίδα

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στις 8/3/19 και ώρα 17.30 μμ στο Εμπορικό Επιμελητήριο Λασιθίου η Επιστημονική ημερίδα Αλκοόλ και Νέοι.

Η παρουσίαση του κ. Φαλούτσου δεν πραγματοποιήθηκε και αντικαταστάθηκε με την πολύ ενδιαφέρουσα εισήγηση του κ. Πατεράκη Γιώργου Ειδικού Γενικού Ιατρού ο οποίος μας ανέλυσε το ζήτημα του Αλκοόλ και την σύνδεση του με την Π.Φ.Υ. Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Ευχαριστούμε επίσης ιδιαίτερα την κα. Κασσωτάκη Άννα Νοσηλεύτρια Αναισθ/κού ΓΝΑΝ για την άψογη παρουσίαση του προγράμματος “Αλκοόλ και νέο” καθώς επίσης και τον κ. Χρύσανθο Νικόλαο, Γαστρεντερολόγο, Επιμελητή Α’ του ΓΝΑΝ για την εμπεριστατωμένη εισήγηση του, σε ένα καίριο ζήτημα εκείνο της Αλκοολικής ηπατοπάθειας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης και στην κ. Τσινόρεμα Καθηγήτρια Φιλοσοφίας και Βιοηθικής του Πανεπιστημίου Κρήτης που έθεσαν την ημερίδα υπό την αιγίδα τους.

Επίσης ευχαριστούμε  την 7η ΥΠΕ Κρήτης και τους υποστηρικτές μας την Ιερά Μητρόπολη Πέτρας και Χερρονήσου, το ΓΝΑΝ , ΤΟ ΓΝ-ΚΥ Νεαπόλεως «Διαλυνάκειο» τον Ιατρικό Σύλλογο και την ΕΝΕ 5ο ΠΤ Κρήτης.

Θερμά ευχαριστώ στους Χορηγούς της ημερίδας και στους εκπροσώπους καθηγητές των σχολείων και των επιτροπών των μαθητών τους.

Eπιστημονική ημερίδα Αλκοόλ και Νέοι, ευχαριστίες
από την ημερίδα

Το ζήτημα του αλκοόλ και άλλων εξαρτήσεων στις ηλικίες κάτω των 15 ετών αποτελεί μάστιγα με σοβαρές επιπτώσεις όπως αποτυπώνονται στις μέχρι σήμερα μελέτες. Το μόνο όπλο για την καταπολέμηση του αποτελεί η σωστή ενημέρωση και η πρόληψη.

Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για την ενημέρωση της κοινωνίας των πολιτών σε καίρια ζητήματα υγείας με επίκεντρο τον άνθρωπο και απώτερο σκοπό το κοινωνικό σύνολο. Η επιστημονικά και οργανωτικά υπεύθυνη, Αν. Συντονίστρια προγραμμάτων Αγωγής και Προαγωγής υγείας.

Λαμπράκη Μαρίζα

Προϊσταμένη ΤΕΙ-ΤΕΠ ,  MPH, MSc Bioethics ΓΝΑΝ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos