ΕΣΥ Αγίου Νικολάου, συνέντευξη γύρω από τον θόρυβο των ημερών
μέλη της Ελλήνων συνέλευσις Αγίου Νικολάου

Η ΕΣΥ Αγίου Νικολάου (Ελλήνων Συνέλευσις), θεωρώντας ότι το τελευταίο διάστημα όλη η κίνηση ανά την Ελλάδα και ο ιδρυτής καταδιώκονται άδικα από τα μέσα ενημέρωσης, παραχώρησαν συνέντευξη τύπου,

τη Πέμπτη (12/1), στα γραφεία τους στον Άγιο Νικόλαο, που βρίσκονται στην οδό Κονδυλάκη 7, κοντά στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου.

Στα δύο video που ακολουθούν. Στο πρώτο, τα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις Αγίου Νικολάου αναφέρονται στη κίνηση τους αυτή και τις αντιρρήσεις τους για τις κατηγορίες που τους προσάπτουν, ενώ στο δεύτερο απαντούν σε ερωτήσεις μας σε σχέση με τα ποσά που αναφέρουν ότι υπάρχουν σε διάφορα καταπιστεύματα, τη τράπεζα της ανατολής και διάφορα ομόλογα σε τράπεζα του Καναδά.

Επίσης σε ερώτημα μας, για τη διαδικασία που έχουν εισαγάγει με την οποία Έλληνες πολίτες με τα σχετικά έγγραφα που τους δίδει η Ελλήνων Συνέλευσις, επιχειρούν να αποπληρώσουν τα χρέη τους σε δημόσιο και δεν γίνονται δεκτά, μας απάντησαν ότι μετά τη μη αποδοχή θα επακολουθήσει η δικαστική οδός. Ο Αρτέμης Σώρρας έχει δωρίσει στον Ελληνικό λαό όλα αυτά τα “ποσά” και απομένει στον καθένα Έλληνα να κάνει “αποδοχή κληρονομιάς” και να διεκδικήσει από κει και πέρα…….

Δείτε τα Video:


Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos