Ευχές στους επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ 2017
στατιστικά εισαγωγής

Πολλές ευχές από πολλά δημόσια πρόσωπα, προς τους επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, μετά τη δημοσιοποίηση των βάσεων το πρωί της Πέμπτης (24/8).

Ένωση γονέων μαθητών δήμου Αγίου Νικολάου:

Με αφορμή την σημερινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων, η Ένωση γονέων μαθητών δήμου Αγίου Νικολάου συγχαίρει όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές, που συμμετείχαν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Ευχόμαστε καλές σπουδές και κάθε επιτυχία στη ζωή τους.

Η επιτυχία αυτή είναι το επιστέγασμα της συστηματικής και αδιάλειπτης προσπάθειας που επί μακρόν καταβάλλατε και έρχεται να δικαιώσει τους κόπους και τις θυσίες στις οποίες υποβληθήκατε τόσο εσείς προσωπικά όσο και η οικογένειά σας.

Η είσοδός σας στην Ανώτατη Εκπαίδευση θα σηματοδοτήσει μία νέα αρχή, όπου θα έχετε την ευκαιρία να εφοδιαστείτε με τις απαραίτητες εκείνες γνώσεις και εμπειρίες, οι οποίες θα σας καταστήσουν ενεργούς και χρήσιμους πολίτες της κοινωνίας.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στις οικογένειες σας, που στάθηκαν πολύτιμος αρωγός στη δύσκολη αυτή προσπάθειά και συνέβαλαν τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων σας.

Κλείνοντας, για εκείνους που δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα, θα πρέπει να μην τα παρατήσουν και να συνεχίσουν την προσπάθεια..ο αγώνας για αυτομόρφωση, για βελτίωση των δεξιοτήτων και για δημιουργική σταδιοδρομία δεν εξαντλείται στο αν πετύχατε ή όχι στις πανελλαδικές εξετάσεις.
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΊΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ!!!

Συγχαρητήριο μήνυμα  Θραψανιώτη στους μαθητές.

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων θα ήθελα να συγχαρώ όλα τα παιδιά που πέτυχαν τους στόχους τους και είδαν τις πολύχρονες προσπάθειες τους να ανταμείβονται.

Θερμά συγχαρητήρια ακόμα, στους γονείς που στήριξαν με κάθε τρόπο τα παιδιά τους κάτω από δύσκολες συνθήκες, καθώς και στους καθηγητές τους, που τους καθοδήγησαν για να φτάσουν σ αυτήν την επιτυχία.

Θέλω να ευχηθώ ακόμα, καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά που έδωσαν φέτος πανελλήνιες, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Το «τίποτε δεν χάθηκε» και «σημασία δεν έχει η νίκη, αλλά η συμμετοχή»! μπορεί να ακούγεται ψεύτικο αυτή τη στιγμή, όμως πραγματικά  η ζωή συνεχίζεται και με επιμονή, αυτοπεποίθηση αισιοδοξία και αγώνα θα βρει ο καθένας το μονοπάτι που θα τον οδηγήσει στην επιτυχία, την δημιουργία και στην κατάκτηση των ονείρων του.

Μανόλης Θραψανιώτης

Βουλευτής Λασιθίου

ΣΥΡΙΖΑ

 

Γιάννης Πλακιωτάκης:

Στους νεοεισερχόμενους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ εύχομαι συγχαρητήρια, καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία.

Να πασχίζετε πάντα για το αγαθό της γνώσης και να διακρίνεστε για τις ακαδημαϊκές επιδόσεις σας.

Όσες και όσοι δεν καταφέρατε να εισέλθετε σε κάποια σχολή της αρεσκείας σας θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι τίποτε δεν τελειώνει στη ζωή με μια αποτυχία. Άλλωστε, τόσο η επιτυχία όσο και η αποτυχία είναι έννοιες σχετικές.

Πολλές φορές, σημασία δεν έχει η Ιθάκη, αλλά το ταξίδι για την Ιθάκη.

Με συνεχή προσπάθεια, υπομονή και πίστη στον εαυτό σας αργά ή γρήγορα θα κατακτήσετε τους στόχους σας.

 

δήμαρχος Βιάννου:

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή των υποψηφίων μαθητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ο Δήμαρχος Βιάννου, Παύλος Μπαριτάκης  προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα για τους  νέους  του τόπου μας  και τις οικογένειές τους, μιας και οι κόποι και οι πολύχρονες προσπάθειες για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ευοδώνονται.

Θέλω να εκφράσω από καρδιάς θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς, η συμβολή των οποίων είναι πάντα καθοριστική.

Γνωρίζω πόσο σημαντική είναι η επιτυχία για τα παιδιά αλλά και τους γονείς, θεωρώ ωστόσο ότι ανεξαρτήτως αποτελέσματος σε αυτή τη δοκιμασία, η ζωή μόλις ξεκινά και υπάρχουν πολλοί δρόμοι επιλογής.
Για όσους δεν τα κατάφεραν να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, θέλω να τονίσω πως ο αγώνας για να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις της ζωής δε σταματάει ποτέ και μια πιθανή σημερινή «αποτυχία» δε είναι παρά μια ακόμη ευκαιρία για νέες προκλήσεις.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΑΡΙΤΑΚΗΣ

Συγχαρτήρια  Δημάρχου Αγίου Νικολάου στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

 

Τα συγχαρητήριά του, για την επιτυχία τους στις πανελλαδικές εξετάσεις εξέφρασε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, σε μήνυμά του προς τους επιτυχόντες.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου στο μήνυμα του αναφέρει :

“Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων, εκφράζω τα συγχαρητήριά μου στους νέους ακαδημαϊκούς πολίτες.

Εύχομαι η νέα πορεία τους να συμβαδίζει με τα όνειρά τους.

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς των παιδιών για την αμέριστη συμπαράσταση, και τη διακριτική τους αγωνία.

Σε όσους από τους μαθητές – μαθήτριες που δεν κατάφεραν παρά τις προσπάθειες τους, να επιτύχουν την εισαγωγή σ΄ένα από τα τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, εύχομαι η επαναχάραξη της πορείας τους προς τον ίδιο ή διαφορετικό προορισμό, να εκπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τις προσδοκίες τους.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου

Αντώνης Εμμ. Ζερβός

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos