Ευχές στους μαθητές για τις Πανελλήνιες εξετάσεις
πανελλήνιες εξετάσεις 2017

Για την έναρξη των πανελλήνιων εξετάσεων, ευχές απευθύνουν προς στους μαθητές …..

Ευχές Θραψανιώτη για τις Πανελλαδικές

Εύχομαι σε εσάς, τους αποφοίτους της Τρίτης Λυκείου αλλά και σε όσους  αποφάσισαν να δοκιμάσουν ξανά να επιτύχουν τον στόχο τους, καλή επιτυχία στην προσπάθεια σας.

Καθώς ολοκληρώνετε μια πολύ δύσκολη περίοδο προετοιμασίας, με την αμέριστη συμπαράσταση των εκπαιδευτικών και των γονιών σας, να θυμάστε πάντα ότι η αναζήτηση της γνώσης είναι από μόνη της αυτοσκοπός και αξία ζωής. Αν και σήμερα η απόκτηση τίτλων σπουδών δεν οδηγεί αυτόματα στην αγορά εργασίας, δεν παύει να είναι ένας από τους σημαντικότερους δρόμους για το «ευ ζην».

Ελπίζω ότι αυτό το αντικειμενικό αλλά ψυχοφθόρο σύστημα επιλογής να αλλάξει σύντομα, ώστε να μπορέσουν οι επόμενες γενιές να μπορούν να έχουν πρόσβαση στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση με την ίδια αντικειμενικότητα αλλά και με ουσιαστικότερη αξιοποίηση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Μανόλης Θραψανιώτης

Βουλευτής Λασιθίου ΣΥΡΙΖΑ

Ευχές Περιφερειάρχη Κρήτης στους μαθητές για την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων

Ευχές για κάθε επιτυχία και πρόοδο στους χιλιάδες μαθητές της Κρήτης που από αύριο θα συμμετέχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις στέλνει με μήνυμα του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Κρήτης αναφέρει:

«Στους χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες της Κρήτης που από αύριο θα συμμετέχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις, εύχομαι κάθε επιτυχία και πρόοδο. Για όλους τους υποψήφιους, κλείνει ο  μοναδικός και ανεπανάληπτος κύκλος της μαθητικής ζωής, ενώ ταυτόχρονα για όλους ανοίγει ένας νέος δρόμος γεμάτος προκλήσεις για το μέλλον τους.

Μέσα από την προετοιμασία τους, είμαι βέβαιος ότι ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα, θα καταφέρουν να σταδιοδρομήσουν μέσα σε ένα περιβάλλον δύσκολο και ανταγωνιστικό.

Στους εκπαιδευτικούς της Κρήτης εκφράζω θερμά συγχαρητήρια για το έργο που επιτελούν και τους εύχομαι καλή δύναμη για τη συνέχεια.

Στους γονείς, επίσης, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για το δικό τους αγώνα, έναν αγώνα που εύχομαι να δικαιωθεί με την πρόοδο και την επαγγελματική αποκατάσταση των παιδιών τους».

Μήνυμα Δημάρχου Βιάννου για την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων

Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές του  Λυκείου Βιάννου,

Ξεκινώντας τη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους. Σε μια τόσο δύσκολη, όσο και κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, η παιδεία και η γνώση είναι η λύση. Είστε το μέλλον για την πατρίδα μας. Εσείς που θα παλέψετε για ένα καλύτερο αύριο.

Εύχομαι όλοι να ανταμοιφθείτε για τους κόπους σας και σας συγχαίρουμε ούτως ή άλλως για την προσήλωση στον στόχο σας.

Στις οικογένειες σας, που μέσα σε μία δύσκολη οικονομικά περίοδο στηρίζουν τις προσπάθειές σας, εύχομαι υγεία, κουράγιο και υπομονή για να σας στηρίζουν σε όλες σας τις επιλογές.

Στην υπόλοιπη σχολική κοινότητα, την διεύθυνση του Λυκείου, τους  καθηγητές και σύλλογο γονέων και κηδεμόνων εύχομαι από καρδιάς καλή συνέχεια στο σπουδαίο τους έργο με συνέπεια, αγάπη, επαγγελματισμό, δικαιοσύνη, στήριξη στον αγώνα των παιδιών μας.

Καλή επιτυχία και καλή πρόοδο σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες μας .

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos