Ευχαριστήρια επιστολή γραμματέα πολιτικής επιτροπής ΝΔ Γιώργου Στεργίου
Ο γραμματέας πολιτικής επιτροπής ΝΔ κ. Στεργίου

Μετά την πολύ επιτυχή και εποικοδομητική Νομαρχιακή Συνέλευση της Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26/01/2020 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο, ο Γραμματέας της πολιτικής επιτροπής κ. Γιώργος Στεργίου απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς τον Πρόεδρο της Νο.Δ.Ε. Λασιθίου κ. Γιώργο Μπαρμπούνη στην οποία αναφέρει:

Αγαπητέ Γιώργο,

Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση κατά τη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο.

Οι απόψεις που εκφράστηκαν για την οργανωτική λειτουργία του κόμματος αλλά και τον απολογισμό του κυβερνητικού έργου είναι πολύτιμες. Τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα στο νησί, όπως το αεροδρόμιο στο Καστέλι και ο Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης εγκαινιάζουν μια νέα εποχή για την Κρήτη αλλά και για όλη τη χώρα. Θα δημιουργήσουν πολλές θέσεις εργασίας και θα επιφέρουν οικονομική, τουριστική ανάπτυξη και ευημερία. Η κυβέρνηση εφαρμόζει με συνέπεια και ταχύτητα το προεκλογικό μας πρόγραμμα. Έτσι οικοδομείται ένα νέο μοντέλο διακυβέρνησης που στηρίζεται στην εμπιστοσύνη των πολιτών στην πολιτική, εμπιστοσύνη που κλονίστηκε κατά την περίοδο της κρίσης αλλά είναι απαραίτητη για την πρόοδο και την ανάπτυξη της χώρας μας.

Τα στελέχη μας είναι πάντα πρωταγωνιστές στους αγώνες της παράταξης. Μαζί μπορούμε να φέρουμε εις πέρας την προσπάθεια, ώστε η Κρήτη μας αλλά και όλη η χώρα να αποκτήσουν ένα φωτεινότερο μέλλον. Είμαστε μόνο στην αρχή. Χωρίς δισταγμούς και πισωγυρίσματα θα πάμε τη χώρα μπροστά.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Στεργίου

Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos