η αφίσα για την απελευθέρωση των δύοΜε αφορμή την αίσια έκβαση της υπόθεσής μου, η οποία ξεκίνησε με την σύλληψή μου στις 8 Φεβρουαρίου μετά από αίτημα της Τουρκίας προς τις ελληνικές αρχές για έκδοσή μου, εγώ η Νιχαγιέτ Κοζάν (Ρόζντα) και ο σύζυγός μου Χουσεΐν Μπαγκίς (Κεμάλ) θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια όσες/ους μας συμπαραστάθηκαν και μας βοήθησαν ποικιλοτρόπως στην πολιτική μου δίωξη.

Συγκεκριμένα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Δικηγορικό Σύλλογο Ηρακλείου που από την αρχή του δικαστικού μου Γολγοθά ανέλαβε την κάλυψη των δικαστικών μου εξόδων και μου όρισε συνήγορο υπεράσπισης.

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου για την έμπρακτη ταξική αλληλεγγύη που επέδειξε, όπως και όλα τα σωματεία και τους φορείς για τα ψηφίσματα συμπαράστασης που δημοσίευσαν και για την παρουσία τους στο δικαστήριο.

Θέλουμε επίσης να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας απέναντι σε όλες/ους τις αλληλέγγυες/ους για την υλική, ηθική και ψυχολογική υποστήριξη, και για το ζήλο με τον οποίο ανέδειξαν το πολιτικό χαρακτήρα της δίωξής μου.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο συνήγορο υπεράσπισής μου, τον κύριο Γιάννη Λεβέντη, ο οποίος προσφέρθηκε να αναλάβει την υπόθεσή μου και αφιέρωσε αμισθί πάρα πολύ χρόνο για την προετοιμασία της υπεράσπισής μου, η οποία εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκε η καλύτερη δυνατή.

Κάτω τα χέρια από τους Τούρκους και Κούρδους αγωνιστές!

 

Με συντροφικούς χαιρετισμούς

Νιχαγιέτ Κοζάν (Ρόζντα)

Χουσεΐν Μπαγκίς (Κεμάλ)

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos