Ευχαριστήριο Δημάρχου Ιεράπετρας για τον τελικό κυπέλλου βόλεϊ ανδρών

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο με μία κατά γενική ομολογία εξαιρετική διοργάνωση έπεσε η αυλαία του φετινού τελικού κυπέλλου βόλεϊ ανδρών που διεξήχθη στην πόλη της Ιεράπετρας.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, παρών στο μεγάλο αθλητικό αυτό γεγονός, συνεχάρη τις ομάδες και παρέδωσε μαζί με τον πρόεδρο της Εθνικής Ομοσπονδίας  Πετοσφαίρισης και τον Περιφερειάρχη Κρήτης το κύπελλο στην ομάδα του ΠΑΟΚ που κατέκτησε τον τίτλο για τρίτη φορά στην ιστορία του.

Στις δηλώσεις του ο κ. Καλαντζάκης ανέφερε:

«Ολοκληρώθηκε μέσα σε πανηγυρικό κλίμα το ο τελικός του κυπέλλου βόλεϊ ανδρών.

Ένα πολύ μεγάλο αθλητικό γεγονός που για πρώτη φορά φιλοξενείται στην Ιεράπετρα.

Ευχαριστώ για ακόμα μία φορά για τη συνεργασία και την άψογη διοργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων τον πρόεδρο του του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. Ιεράπετρας κ. Μανώλη Γεωργαλάκη, την Εθνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και τον πρόεδρο κ. Γιώργο Καραμπέτσο, την ΓΕΙεράπετρας και την πρόεδρο κα. Όλγα Κουδουμά, το Σύλλογο Ξενοδόχων Νοτιοανατολικής Κρήτης και τον πρόεδρο κ. Γιώργο Βαρδάκη, το Σύλλογο Καφέ Εστίασης Ιεράπετρας, την Ε.Δ.Ι.Κ., τον Ερυθρό Σταυρό, την Αστυνομία, την Πυροσβεστική, τους υπαλλήλους του Δήμου, τους φορείς, τους χορηγούς και όλους τους εθελοντές.

Με συντονισμένες προσπάθειες, φρέσκες ιδέες και σκληρή δουλειά καταφέρνουμε να κρατάμε τον Δήμο Ιεράπετρας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, εδραιοποιώντας την παρουσία του στις εξελίξεις και δίνοντας στον τόπο μας νέες αναπτυξιακές προοπτικές.

Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες για την απόδοσή τους και σε όλους τους φιλάθλους που η παρουσία τους απογείωσε την ατμόσφαιρα του γηπέδου και έδωσε στο αθλητικό αυτό γεγονός ξεχωριστή αξία.»

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos