Ευχαριστήριο στην Aegean Airlines
αεροσκάφος της Aegean σε υπόστεγο

Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Περιηγητικής Λέσχης Σητείας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια και συνάμα να εξάρει το ήθος και την διάθεση για προσφορά στον συνάνθρωπο, της αεροπορικής εταιρείας  Aegean Airlines.

Πιο συγκεκριμένα κατά τον περασμένο μήνα διενεργείτο έρανος για την συλλογή χρημάτων για μια ασθενή συμπολίτισσα μας, προκείμενου να μεταβεί στο εξωτερικό για να υποβληθεί σε κρίσιμη και δύσκολη χειρουργική επέμβαση.

Η Ε.Π.Λ.Σ. έχοντας άριστες σχέσεις συνεργασίας με την αεροπορική εταιρεία Aegean Airlines, ζήτησε να χορηγηθούν δωρεάν τα εισιτήρια της μετάβασης και επιστροφής της κοπέλας από Κρήτη προς Γερμάνια.

Η απάντηση της Εταιρείας υπήρξε άμεση και συγκινητική, καθώς έκτοτε κάθε μέρα το προσωπικό της εταιρείας ήταν σε συνεχή επικοινωνία με το Δ.Σ. της Λέσχης προκείμενου να βρεθεί ο καλύτερος και ασφαλέστερος συνδυασμός πτήσεων από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου προς τον τελικό προορισμό.

Τελικά αν και η συμπολίτισσα μας ταξίδεψε με άλλη εταιρεία, η οποία εκτελούσε απευθείας πτήση από το Ηράκλειο, αποφεύγοντας για λόγους υγείας την ανταπόκριση στο αεροδρόμιο της Αθήνας, αισθανόμαστε ότι είναι σημαντικό σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς και εν μέσω μιας τέτοιου μεγέθους οικονομικής και ηθικής κρίσης, να εξάρουμε τέτοια συγκινητικά παραδείγματα που αποτελούν φάρους ελπίδας για την Ελληνική κοινωνία.

Να ευχηθούμε στην συμπολίτισσα μας γρήγορη ανάρρωση και να χαίρει άκρας υγείας, και στην εταιρεία να έχει πάντα το ίδιο ανθρώπινο ενδιαφέρον και ζήλο σε συνδυασμό με τον άριστο επαγγελματισμό της.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos