ΑποστείρωσηΗμερίδα με θέμα «Διασφάλιση Ποιότητας της διαδικασίας αποστείρωσης με ατμό. Αποτελέσματα αξιολόγησης και ελέγχου. Πρότυπα και κανονισμοί Ευρωπαϊκής Κοινότητας» διοργανώνεται από την Διοίκηση Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης (Δ.Υ.ΠΕ.) την ερχόμενη Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα της Περιφέρειας Κρήτης.
Η ημερίδα θα επικεντρωθεί στα προβλήματα των αποστειρώσεων και των εφαρμογών των Ευρωπαϊκών Οδηγιών και προτύπων, έτσι ώστε να διασφαλίζεται το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.
 
Κύριος ομιλητής θα είναι ο dr. Ulrich Kaiser, μέλος της επιτροπής προτύπων για την αποστείρωση στην Ευρωπαϊκή Ένωση κατά DIN, CEN, και ISO.Ο dr. Ulrich Kaiser θα μιλήσει για θέματα εξειδικευμένα για την αποστείρωση.
 
Απώτερος σκοπός των διοργανωτών είναι η «ημερίδα αυτή να αποτελέσει την απαρχή της ουσιαστικής αναβάθμισης του χώρου των αποστειρώσεων, τόσο της υλικοτεχνικής υποδομής αυτών, όσο και των διαδικασιών διασφάλισης της ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών από πλευράς των υγειονομικών υπαλλήλων, που εμπλέκονται με την αποστείρωση».
 
Η ημερίδα θα ξεκινήσει στις 9:30 το πρωί και αναμένεται να διαρκέσει μέχρι αργά το απόγευμα.
 
γράφει η Βίκυ Αγγελοπούλου

Print Friendly, PDF & Email

Από manos