μαριλιζαΞεκίνησε σήμερα  (3/12) και ολοκληρώνεται αύριο (4/12) η επίσκεψη της Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ  Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου στο νομό Λασιθίου. Η εξόρμηση του ΠΑΣΟΚ εντάσσεται στα πλαίσια της πανελλαδικής εξόρμησης διαλόγου με τους πολίτες για την Οικονομία που πραγματοποιεί το ΠΑΣΟΚ.
«Εντάσσεται σε μία πολιτική εξόρμηση που πραγατοποιεί το ΠΑΣΟΚ, σε μια μεγάλη πορεία όπως ο Γιώργος ο Παπανδρέου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ήδη από το Σεπτέμβρη ξεκίνησε μαζί με όλα τα στοιχεία, μια μεγάλη πορεία επαφής, διαλόγου μαζί με τους πολίτες σε όλες τις περιφέρειες της χώρας.
Αυτό το διήμερο προσπαθούμε να αναδείξουμε τα μεγάλα προβλήματα που αφορούν την οικονομία, τα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, οι εργαζόμενοι, και οι αγρότες» ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Ξενογαννακοπούλου στην ομιλία της στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο στον ¶γιο Νικόλαο.
 
Εκεί άκουσε με πολλή προσοχή όλους τους τοπικούς φορείς να εκθέτουν τα προβλήματα του τόπου. Εκ μέρους της δημοτικής αρχής την καλωσόρισε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού κ. Οδυσσέας Σγουρός.
 
Νωρίτερα η κ. Ξενογιαννακοπούλου παρευρέθηκε στα εγκαίνια της 12ης έκθεσης με έργα ατόμων με ειδικές ανάγκες του Κέντρου Κοινωνικής και Επαγγελματικς Ένταξης ΑμΕΑ του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Λασιθίου.
 
Εκεί συναντήθηκε και με το βουλευτή της Α΄ Περιφέρειας Αθηνών κ. Δημήτρη Κωνσταντάρα ο οποίος επίσης βρσκεται στο Λασίθι και ενημέρωσε τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας για την πορεία του κυβερνητικού έργου.
 
Είχε ήδη προηγηθεί η επίσκεψη της Γραμματέας στο δήμο Νεαπολέως όπου επσκέφτηκε τη Βιβλιοθήκη και το ΚΑΠΗ, ενώ είχε συνάντηση και με τοπικούς φορείς. Αργότερα θα αναχωρήσει για την Ιεράπετρα.
 
Αύριο (4.12), θα επισκεφθεί το δήμο Μακρύ Γιαλού κι το δήμο Λεύκης, Στις 11 το πρωί θα πραγματοποιήσει την πολιτικής της ομιλία στο Πολύκεντρο του Δήμου Σητείας.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos