Φωτογραφία ¶λεξΈχουν ήδη περάσει εφτά ατελείωτες ημέρες από τη στιγμή που ο μικρός Άλεξ Μεσχισβίλι εξαφανίστηκε από την περιοχή Ελιάς – Ανοίξεως Βέροιας. Η ανησχία και η αγωνία όλων κορυφώνεται. Ο Ευγένι και η Νατέλα, οι γονείς του Άλεξ, τον αναζητούν και απευθύνονται στη βοήθεια όλων μας. Αλλά και ο Σύλλογος «το Χαμόγελο του Παιδιού» παρίσταται με όλες του τις δυνάμεις δίπλα στους γονείς.

Ο Άλεξ έχει μάτια καστανοπράσινα και μαλλιά καστανόξανθα, ύψος 1,68 εκατοστά και φοράει γυαλιά. Εξαφανίστηκε στις 3 Φεβρουαρίου από την περιοχή Ελιάς – Ανοίξεως στη Βέροια Ημαθίας. Την ημέρα εκείνη φορούσε κόκκινη αθλητική φόρμα και γκρι – πορτοκαλί μπουφάν.
 
«To Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο συνεργάεται με τις αρχές, δραστηριοποιείται, μεταξύ άλλων, και για τα παιδιά που έχουν εξαφανιστεί. Αρκετές φορές εκτυπώνει και αναρτά αφίσες σε καίρια σημεία, ενώ συνεργάζεται με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και άλλες ανθρωπιστικές οργανώσεις για την ανεύρεση των εξαφανισμένων παιδιών.
 
Οποιοσδήποτε διαθέτει πληροφορίες μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στη γραμμή 1056 καθώς και να απευθυνθεί σε όα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.
 
Επίσης μπορεί να τηλεφωνήσει:
  • στο αστυνομικό τμήμα Βέροιας
    στο τηλέφωνο 23310 76653.
  • στο Χαμόγελο του Παιδιού
    στο τηλέφωνο 210 7609554
    αλλά να στείλει και μήνυμα στο e-mail: info@hamogelo.gr
 
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει την αντιπροεδρία της Ευωπαϊκής Ομοσπονδίας για εξαφανισμένα παιδιά και παιδιά θύματα σεξουαλικής κακοποίησης (European Federation for Missing and Sexually Exploited Children), που εδρεύει στις Βρυξέλλες και συμμετέχουν σε αυτή μη κυβερντικές οργανώσεις από διάφορες χώρες της Ευρώπης, πάντα σε συνεργασία με τις αστυνομικές και τις δικαστικές αρχές των χωρών αλλά και της Europol και Interpol.
 
Σχετικοί Δικτυαοί Τόποι
 
 
 
γράφει η Βίκυ Αγγελοπούλου
Print Friendly, PDF & Email

Από manos