τα παιδιά που φιλοξενήθηκαν συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Ιεράπετρας
τα παιδιά που φιλοξενήθηκαν συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Ιεράπετρας

Σε μια ιδιαίτερη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 21 Ιουλίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου  τα παιδιά που φιλοξενήθηκαν για το φετινό καλοκαίρι από το σύλλογο «Η Κρήτη Δίνει Ζωή»

εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους  προς τον Δήμο Ιεράπετρας για τη ζεστή  φιλοξενία.

Υπό τους ήχους μουσικής μέσα από μικρά χορευτικά και εικαστικές παρεμβάσεις τα παιδιά ευχαρίστησαν με μια φωνή το Δήμο Ιεράπετρας, τον οποίο εκπροσώπησε στη συνάντηση ο Αντιδήμαρχος, κ. Μανώλης Φραγκούλης και η Γενική Γραμματέας, κα. Ρίτσα Χριστοδούλου.

Ο κ. Φραγκούλης, αφού ευχαρίστησε τα παιδιά για την παραμονή τους στην Ιεράπετρα αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που επιτελεί εδώ και πολλά χρόνια ο Σύλλογος, υποστηρίζοντας παιδιά θύματα φυσικών – χημικών καταστροφών προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να απολαύσουν ξένοιαστες διακοπές στα γαλανά νερά του Λιβυκού Πελάγους.

Επίσης ευχαρίστησε το Σύλλογο για το σημαντικότατο αυτό ανθρωπιστικό έργο, εξέφρασε τις ευχαριστίες του  στους εθελοντές που υποστήριξαν αυτή τη σημαντική δραστηριότητα και βέβαια για άλλη μια φορά στα παιδιά που ομόρφυναν την Ιεράπετρα με τα χαμόγελα και την παρουσία τους. Τέλος ως ενθύμιο της όμορφης παραμονής τους προσφέρθηκαν στα παιδιά και στους συνοδούς τους μικρά αναμνηστικά από το Δήμο Ιεράπετρας.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos