Η μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς από τη Λέσχη Κινηματογράφου

Με την ελληνική κωμωδία “Η μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς” συνεχίζονται οι καλοκαιρινές προβολές, που διοργανώνει η Λέσχη Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με τον Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν. Την Τρίτη 4 Αυγούστου στις 21:15, στο θερινό σινέ ‘Χριστίνα’ θα προβληθεί η τελευταία ταινία του Γιάννη Οικονομίδη, ελληνικής παραγωγής 2020, διάρκειας 140′ και πρωταγωνιστές τους: Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννη Τσορτέκη, Στάθη Σταμουλακάτο, Βασίλη Μπισμπίκη.

Η υπόθεση της ταινίας, που γυρίστηκε στη Λαμία, περιστρέφεται γύρω από μια γοητευτική γυναίκα, η οποία αποφασίζει να εγκαταλείψει τον επιχειρηματία σύζυγό της για έναν ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου και πρώην λαϊκό τραγουδιστή. Δεν αρκείται όμως μόνο σε αυτό. Εγκαταλείποντας τη συζυγική εστία, παίρνει μαζί της και ένα εκατομμύριο ευρώ! Φυσικά, ο σύζυγος γίνεται έξαλλος, και ορκίζεται εκδίκηση. Και ενώ ο υπόκοσμος της πόλης αναζητά πυρετωδώς το παράνομο ζευγάρι, η χαοτική κατάσταση κορυφώνεται με την παρέμβαση των μαμάδων των δύο αντεραστών…

Διατηρώντας το γνωστό ύφος του, αλλά πιο απολαυστικός και καυστικός από ποτέ, ο Οικονομίδης παρουσιάζει μια αιματοβαμμένη, κατάμαυρη γκανγκστερική κωμωδία, που πατά στέρεα στην ελληνική πραγματικότητα, με δυναμική αφήγηση, περίτεχνη πλοκή, στιβαρά πλάνα και εξαιρετικές ερμηνείες.

Περισσότερες πληροφορίες, αφίσα, φωτογραφίες, trailer, συνεντεύξεις, στοιχεία ταινίας στην ιστοσελίδα της Λέσχης Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos