Το κατάστημα της ΘεσσαλονίκηςΣε επέκταση του δικτύου της στη Βόρεια Ελλάδα προχωρεί η Παγκρήτια Τράπεζα, θέτοντας σε λειτουργία το πρώτο της κατάστημα στη Θεσσαλονίκη από τη Δευτέρα 17 Μαρτίου 2008.
Το άνοιγμα του νέου καταστήματος, το οποίο υπαγορεύτηκε από το έντονο ενδιαφέρον πολλών συνεταίρων που κατοικούν ή δραστηριοποιούνται στην πόλη της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται στην οδό Πολυτεχνείου 27-29, έναν από τους εμπορικότερους δρόμους της συμπρωτεύουσας.

Στόχος για το 2008 είναι να λειτουργήσουν δύο ακόμη καταστήματα στη Θεσσαλονίκη για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεταίρων στην περιοχή, με την παροχή ολοκληρωμένων Τραπεζικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Η Παγκρήτια Τράπεζα εξακολουθεί να είναι σήμερα η πολυπληθέστερη Συνεταιριστική οργάνωση της χώρας με πάνω από 74.000 ενεργά μέλη, διαθέτοντας το μεγαλύτερο Τραπεζικό δίκτυο στην Κρήτη με 48 καταστήματα, 3 στην Αθήνα και 1 στη Μήλο.
Τα συνεχώς αυξανόμενα οικονομικά μεγέθη της, την κατατάσσουν πρώτη Τράπεζα στην εξυπηρέτηση των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και την πιο κερδοφόρα επιχείρηση στην Κρήτη. Για τη χρήση 2007, τα καθαρά κέρδη ξεπέρασαν τα 30 εκ. ευρώ, κλείνοντας αυξημένα κατά 36% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, ενώ τα Ίδια Κεφάλαια έφτασαν τα 185 εκ. ευρώ παρουσιάζοντας σημαντική αύξηση σε ποσοστό 62% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos