ο αρχιεπίσκοπος Ειρηναίος ευλογεί
ο αρχιεπίσκοπος Ειρηναίος ευλογεί

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε σήμερα στη Λότζια ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός, παρουσία πλήθους κόσμου και με τις μελωδίες της Φιλαρμονικής του Δήμου Ηρακλείου.

Στη σεμνή τελετή για την υποδοχή του νέου έτους στη Λότζια, παραβρέθηκαν ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος

που ευλόγησε την τελετή, ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου κ. Γρηγόρης Πασπάτης,

το σύνολο των αντιδημάρχων του Ηρακλείου, οι βουλευτές Ηρακλείου κ. Σπύρος Δανέλλης, Νώτης Μαριάς, Βασίλης Κεγκέρογλου σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο, πρόεδροι δημοτικών κοινοτήτων, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, του στρατού και των σωμάτων ασφαλείας καθώς και πολλοί δημότες.

βουλευτές και καλεσμένοι
βουλευτές και καλεσμένοι

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά επισημαίνοντας ότι: «Οφείλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας –ο καθένας στον τομέα του– και να δημιουργήσουμε ξανά τις προϋποθέσεις και το πλαίσιο που θα μας επιτρέψουν να προχωρήσουμε με σταθερά βήματα στο άμεσο μέλλον. Με πίστη στις ατομικές και συλλογικές δυνατότητές μας. Με αποτελεσματική συνεργασία σε όλα τα πεδία της ιδιωτικής και δημόσιας ζωής, χωρίς άσκοπες αντιπαραθέσεις. Ζωτικής σημασίας για την πορεία μας αυτή την περίοδο, είναι η έμπρακτη και ουσιαστική Αλληλεγγύη που έχουμε χρέος να δείξουμε προς τον διπλανό μας. Χρόνια πολλά, καλή και δημιουργική χρονιά.»

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos