Η πρωτοχρονιάτικη πίτα του ΚΑΠΗ Αγίου Νικολάου
Ζερβός, Μουδατσάκης, κόβουν τη πίτα

Την πολυπληθή συμμετοχή των μελών του ΚΑΠΗ, στην εκδήλωση που διοργάνωσε σήμερα ο Οργανισμός Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγίου Νικολάου, με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας,

εξήρε ο Δήμαρχος  κ. Αντώνης Ζερβός, τονίζοντας ιδιαίτερα την αξία του θεσμού που δικαιώθηκε από την ίδια την κοινωνία και για σειρά ετών δεν αποτελεί -όπως είπε -μόνο χώρο ανταλλαγής απόψεων, συντροφικότητας, αλλά πρωτίστως χώρο δημιουργίας ζεστασιάς και ανθρωπιάς.

Συγκεκριμένα λίγο μετά την τέλεση του Αγιασμού από τον αιδεσιμ. Νεκτάριο Μπανταλάκη, ο Δήμαρχος, ενημέρωσε τα μέλη του ΚΑΠΗ για τις επικείμενες αλλαγές στην δομή των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου, καλώντας τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας με την ενεργή συμμετοχή τους, να πυκνώσουν τις δράσεις του κέντρου.

Η πρωτοχρονιάτικη πίτα του ΚΑΠΗ Αγίου Νικολάου
ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου με μέλη του ΚΑΠΗ

Ευχόμενος σ΄ όλους η χρονιά που ξεκίνησε να έχει όμορφες και δημιουργικές στιγμές, έκανε γνωστό ότι η Δημοτική Αρχή καταβάλει μεγάλες προσπάθειες ώστε να εμπλουτιστούν με νέες και καινοτόμες δράσεις, οι υφιστάμενες δραστηριότητες των Κέντρων που λειτουργούν σε επίπεδο δήμου.

Ο ίδιος ευχαρίστησε το προσωπικό για την αγάπη και την φροντίδα που προσφέρει στα άτομα της Τρίτης Ηλικίας.

Χαιρετισμό επίσης απήυθυναν ο πρόεδρος του ΟΚΥΔΑΝ κ. Νίκος Μουδατσάκης καθώς και ο αντιπρόεδρος του οργανισμού κ. Μιχάλης Λεμονής.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η υπεύθυνη επι των οικονομικών αντιδήμαρχος κ. Δέσπω Καρνιαδάκη, ενώ οι γυναίκες του κέντρου με την συνδρομή των υπαλλήλων ετοίμασαν εδέσματα τα οποία προσεφέρθηκαν στα παριστάμενα μέλη.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos