ο δήμος Σητείας στο Παρίσι
ο δήμος Σητείας στο Παρίσι

Ο Δήμος Σητείας με την οικονομική υποστήριξη του Οργανισμού Ανάπτυξης Σητείας Α.Α.Ε. Ο.Τ.Α. συμμετείχε με δικό του περίπτερο στην διεθνή έκθεση τουρισμού του Παρισιού: «SALON MONDIAL DU TOURISME 2016», από 17-20 Μαρτίου.

Στην έκθεση συμμετείχαν και εκπροσώπησαν την περιοχή μας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Επαρχίας Σητείας κ. Γ. Κακουράκης και το μέλος της Ένωσης κα Π. Αρετάκη. Εκ μέρους του Συλλόγου Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων πρώην Δήμου Ιτάνου, παρευρέθη η κα Ιζαμπέλ Τιέγκου.

Ο χώρος της έκθεσης κατακλύστηκε από χιλιάδες επισκέπτες οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περιοχή της Σητείας, της οποίας η παρουσία ήταν δυναμική.

Στους επισκέπτες του Περιπτέρου διανεμήθηκε υλικό προβολής και είχαν την ευκαιρία να γευθούν αρκετά τοπικά προϊόντα της περιοχής μας.

Η αγορά της Γαλλίας είναι μια εν δυνάμει αγορά για την περιοχή της Σητείας και σκοπός της συμμετοχής στην έκθεση ήταν να τονωθεί το ενδιαφέρον των Γάλλων τουριστών γι’ αυτήν.

Οι προοπτικές για το 2016, όπως φάνηκαν από την συμμετοχή στην τουριστική έκθεση του Παρισιού, είναι πολύ καλές για την περιοχή της Σητείας, αφού προβλέπεται αύξηση των επισκεπτών από την Γαλλία ενώ αναμένεται το ερχόμενο καλοκαίρι αλλά και το 2017 να πραγματοποιηθούν απευθείας πτήσεις charter Παρίσι – Σητεία.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Πατεράκης Θεόδωρος

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos