Η Συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, σε επαφές στην Αθήνα
Η Συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης Μαρία Κοζυράκη

Στην Αθήνα θα βρίσκεται η Συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης Μαρία Κοζυράκη τις επόμενες ημέρες προκειμένου να συμμετέχει σε συναντήσεις εργασίας με Υπουργούς της Κυβέρνησης.

Αύριο Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εργασίας κατόπιν πρόσκλησης του Υπουργού Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Γιώργο Σταθάκη, στην οποία έχουν κληθεί να συμμετέχουν οι επτά Συντονιστές των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων της Χώρας. Βασικό θέμα της συνάντησης αυτής είναι η ενημέρωση για τα πρωτόκολλα κατεδαφίσεων που αφορούν κυρίως αιγιαλούς παραλίες, δασικές εκτάσεις και η πορεία εκτέλεσής τους από τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις. Η Συντονίστρια Μαρία Κοζυράκη θα θέσει υπόψη του Υπουργού κ. Σταθάκη ζητήματα αναφορικά με τις καθυστερήσεις και τις προσπάθειες της Αποκεντρωμένης για την ταχύτερη και αποτελεσματική υλοποίηση των εργασιών κατεδάφισης.

Τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Αλέξης Χαρίτσης με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του καλεί σε σύσκεψη τους επτά Συντονιστές των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων της Χώρας, με θέμα «Ζητήματα διοίκησης και λειτουργίας των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων». Η Συντονίστρια θα παρουσιάσει στον Υπουργό κ. Χαρίτση, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και τις προτάσεις βελτίωσης και οργάνωσης της δημόσιας διοίκησης.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos