Η Τροχαία εκτιμά και τιμά τον εθελοντισμό
Παπαδάκης, Πρινιωτάκη, Ζερβάκης

Στα πρόσωπα δύο γυναικών του Συλλόγου Ευ Ζω με τον Καρκίνο, τίμησε το τμήμα τροχαίας Αγίου Νικολάου, τον εθελοντισμό. Στα πρόσωπα των κυρίων Ελένης Πρινιωτάκη και Σίσυς Μεταξά.

Σε μια μικρή εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου, ο διοικητής του τμήματος τροχαίας Πέτρος Ζερβάκης, τίμησε μέσα από τα πρόσωπα των δύο αυτών γυναικών τον Σύλλογο Ευ Ζω με τον Καρκίνο και τη σχέση τους με το αυτοκίνητο.

Η Τροχαία εκτιμά και τιμά τον εθελοντισμό
Ζερβάκης, Μεταξά

Όπως μας είπαν στη συνέχεια οι κυρίες Πρινιωτάκη και Μεταξά, εδώ και κάποια χρόνια δημιουργούν μια σειρά μαξιλαράκια τα οποία μοιράζονται δωρεάν και βοηθούν τους καρκινοπαθείς που ταξιδεύουν να φορούν τη ζώνη ασφαλείας και να προστατεύουν τη ζωή τους, διότι συνήθως η ζώνη ενοχλεί και δεν την χρησιμοποιούν. (στο τέλος του video η κ. Πρινιωτάκη εξηγεί πως λειτουργούν τα μαξιλαράκια port-a-cath και μαστεκτομής  )

Τώρα πλέον αυτές οι δημιουργίες μοιράζονται στη Κρήτη αλλά και εκτός, διατίθενται δωρεάν και έχουν ανακουφίσει, όσο και προστατεύσει εκατοντάδες συμπολίτες μας.

www.efzo.gr

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos