Η Φώφη Γεννηματά στον Άγιο Νικόλαο
Η Φώφη Γεννηματά στη λίμνη του Αγίου Νικολάου

Στον Άγιο Νικόλαο βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (20/7) στα πλαίσια διήμερης περιοδείας της στη Κρήτη η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά. Συμμετείχε σε σύσκεψη με εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων στο Επιμελητήριο Λασιθίου στον Αγ. Νικόλαο.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας της μέσα στη πόλη, έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

Για τη Σύνοδο Κορυφής

Η Ευρώπη είναι σε σταυροδρόμι. Αν από αυτή τη σύνοδο βγει διχασμένη και διστακτική βάζει νάρκες στα θεμέλια της ίδιας της ύπαρξης της. Οι φειδωλοί του βορρά επιτέλους να καταλάβουν ότι δεν αντέχουν οι λαοί άλλη λιτότητα και φτώχεια.

Για την κατάσταση στον τουρισμό και στην οικονομία

Βρισκόμαστε εδώ στην Κρήτη, στη μέση της τουριστικής σεζόν και η κατάσταση στον τουρισμό είναι αποκαρδιωτική. Οι καθυστερήσεις και τα λάθη της Κυβέρνησης έχουν το αποτύπωμά τους σε όλους τους κλάδους της οικονομίας. Επιτέλους η Κυβέρνηση να ξεκολλήσει από τις εμμονές της. Να πάρει στοχευμένα μέτρα, άμεσα να ανοίξει τα αυτιά της στις προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής. Να στηρίξουμε τώρα κάθε νοικοκυριό, κάθε επιχείρηση για να μπορούμε αύριο να εγγυηθούμε την ελπίδα και την ανάκαμψη. Να κρατήσουμε ζωντανή την οικονομία και όρθια την κοινωνία.

Για τις νέες αποκαλύψεις για το ΜΑΤΙ και το παραδικαστικό

Για όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, από το παραδικαστικό κύκλωμα, τα μαγαζιά και τα παραμάγαζα μέχρι την απόπειρα συγκάλυψης ευθυνών για το Μάτι, το λόγο έχει η Δικαιοσύνη για να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι. Οι χειρισμοί του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύονται προκλητικοί και απαράδεκτοι. Διαχειρίστηκαν τις τύχες μας χωρίς αίσθηση καθήκοντος και δημοκρατικό ήθος. Το Κίνημα Αλλαγής μοναδική αντιπολίτευση στις συντηρητικές πολιτικές της ΝΔ, ασπίδα για τη Δημοκρατία, στήριγμα της κοινωνίας.

Για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών

Έχω τοποθετηθεί πολλές φορές ότι θα είναι τυχοδιωκτική επιλογή αυτή την ώρα οι πρόωρες εκλογές. Η Κυβέρνηση έχει νωπή και ισχυρή εντολή και καλά θα κάνει να ασχοληθεί και να δώσει απαντήσεις στα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας που είναι μεγάλα

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos