Η Celestyal Cruises, ξανά στον Άγιο Νικόλαο 2021 και 2020
κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου

Επισημοποιήθηκε σήμερα (20/5), το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας χρόνων, με την ανακοίνωση του νέου προγράμματος της εταιρεία “Celestyal Cruises”  για τα έτη 2021 & 2022 όπου στο εξής, συμπεριλαμβάνεται ο Άγιος Νικόλαος, στα λιμάνια που θα επισκέπτεται  το Celestyal Crystal (1200 επιβατών) σύμφωνα με το πρόγραμμα «Idyllic Aegean» 7 διανυκτερεύσεων ( 28 προσεγγίσεις για το 2021 και 24 για το 2022).

“Η εξέλιξη αυτή, αποτελεί επιστέγασμα μιας δομημένης προσπάθειας 3 χρόνων και δικαιώνει πλήρως την προσήλωση μας αναφορικά με την βελτίωση των υπηρεσιών μας.

Ο τουρισμός και η κρουαζιέρα αποτελούν σταθερό στόχο της Δημοτικής Αρχής και του Λιμενικού Ταμείου που ακολουθούν  το σχέδιο  στρατηγικής που έχει εκπονηθεί και υλοποιείται με συνέπεια τα τελευταία χρόνια. 

Στην ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία που διανύουμε και αναμένοντας τις επόμενες μέρες τα ειδικά πρωτόκολλα που θα επιτρέψουν τον προγραμματισμό για την έναρξη και των δρομολογίων στην κρουαζιέρα δηλώνουμε παρόντες.

Μάλιστα, το βραβείο που διεκδίκησε και κέρδισε το Λ.Τ από το Cruise Insight για την βελτίωση της εμπειρίας των επιβατών κρουαζιέρας (Enhanced Passenger Experience) βοηθάει προς αυτήν την κατεύθυνση.

Στην παρούσα χρονική περίοδο, η προσπάθεια μας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, έτσι ώστε όταν γίνει η επανεκκίνηση να είμαστε στην πρώτη γραμμή για να διεκδικήσουμε τα μέγιστα για τον Άγιο Νικόλαο και τον προορισμό”.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos