Δρόμος Σε τροχιά ολοκλήρωσης τέθηκαν οι οδικοί άξονες «Ρέθυμνο – Απόστολοι – Μάνδρες» καθώς και «Χουδέτσι – Παρθένι – Τεφέλι – Πύργος» στο νομό Ηρακλείου αφού υπογράφησαν οι σχετικές αποφάσεις για τη χρηματοδότηση τους από το ΠΕΠ Κρήτης.
 
Έτσι, όσο αφορά το δρόμο «Ρέθυμνο – Απόστολοι – Μάνδρες», θα φτιαχτούν τα τμήματα από το Ρέθυμνο μέχρι τους Αποστόλους. Το σχέδιο περιλαμβάνει και την παράκαμψη του Φράγματος των Ποταμών. Φορέας υλοποίησης του έργου θα είναι η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ρεθύμνου, ενώ το έργο θα χρηματοδοτηθεί με το ποσόν των 18.600.000 ευρώ.
 
 
Επίσης με όμοια απόφαση που αφορά στον Οδικό ¶ξονα Χουδέτσι – Παρθένι – Τεφέλι – Πύργος του νομού Ηρακλείου, το έργο διασφαλίζεται με τη χρηματοδότηση ύψους 22.330.000 ευρώ με την οποία θα ολοκληρωθεί ο οδικός άξονας μέχρι τον Πύργο.
 
Ειδικότερα  θα προστεθεί το νέο τμήμα από Πρωτόρια μέχρι Πύργο με τους κόμβους Πρωτορίων, Πύργου και Ροτασίου και τους παράπλευρους δρόμους. Το συγκεκριμένο έργο θα υλοποιηθεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos