Κορνάρος, Πανταζής, Τσικαλουδάκης, Μαστοράκης

Από τη συνέντευξη

Συνέντευξη για τα βραβεία που αποκόμισε πρόσφατα η θεατρική ομάδα του Δήμου Ιεράπετρας, δόθηκε τη Πέμπτη (27/3), παρόντος του Δημάρχου Μανόλη Μαστοράκη, του προέδρου της ΔΕΑΠΙ Νίκου Τσικαλουδάκη και αρκετών μελών της ομάδας.
Η ομάδα με το έργο «το Σκλαβί» του Αλέξη Μαχαιρά, απέσπασε οκτώ βραβεία από το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου Καρδίτσας.

Τα βραβεία που κέρδισε η ομάδα, είναι:
Βραβείο καλύτερης παράστασης. Βραβείο σκηνογραφίας, βραβείο ενδυματολογίας, βραβείο σκηνογραφίας, έπαινος ερμηνείας (Φανή Γιαννάκη), και στο ζεύγος Γιαννίδη.

Το βραβείο

Από τη συνέντευξη

Όπως είπαν τόσο ο δήμαρχος όσο και ο πρόεδρος της ΔΕΑΠΙ, αυτές οι επαναλαμβανόμενες διακρίσεις της ομάδας, θέτουν πλέον πολύ ψηλά τον πήχη και δημιουργούν πρόσθετες υποχρεώσεις και στον Δήμο ο οποίος σκοπεύει να τις ικανοποιήσει.

Κατά τη συνέντευξη, προτάθηκε η δημιουργία ενός φεστιβάλ που να αφορά στη θεατρική δημιουργία μέσα στο νομό Λασιθίου. Όπως είπε ο κύριος Γιαννίδης, θεατρικές ομάδες υπάρχουν πλέον και στην Ιεράπετρα και στη Σητείας και στον Άγιο Νικόλαο και στη Νεάπολη. Κάποια στιγμή θα πρέπει να υπάρξει μια κοινή συνάντηση τους μέσα στο νομό, ακόμα και στο τέλος του Απρίλη.

Διαβάστε ακόμη:
Θεατρική Ομάδα Ιεράπετρας, βραβεία

Print Friendly, PDF & Email

Από manos