Ιστορική ημέρα  για τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Λασιθιου και το Ορειβατικό καταφύγιο Στροβιλι
το Ορειβατικό καταφύγιο στο Στροβιλι

Παραλάβαμε τα  αποτελέσματα  ένταξης στο πρόγραμμα LEADER της εμπεριστατωμένης πρότασης  του ΕΟΣ Λασιθίου  για την αναβάθμιση του Ορειβατικού Καταφυγίου Στροβίλι. Αξίζουν συγχαρητήρια στο ΔΣ που στήριξε αυτή την δύσκολη προσπάθεια.

Θέλω να απευθύνω ένα  μεγάλο ευχαριστώ στα στελέχη της Αναπτυξιακής Λασιθίου  που μας εμπιστεύτηκαν  αναγνωρίζοντας την αξία και την αναπτυξιακή  δυναμική για την περιοχή της πρότασης μας. Ειδικοτερα τον Χαράλαμπο Αντωνακάκη Δντη της Αναπτυξιακής και τα στελέχη  της Μενεγάκη Κατερίνα, Κουτάντο Μιχάλη, Μενεγάκη Γιάννη, Σπανό Γιώργο και Μαστορή Φίλιππο.

Ιστορική ημέρα  για τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Λασιθιου και το Ορειβατικό καταφύγιο Στροβιλι
μέλη του ΕΟΣ της Αναπτυξιακής και ο δήμαρχος οροπεδίου Λασιθίου

Ευχαριστώ επίσης τους Δημάρχους του νομού Λασιθίου που στήριξαν την πρόταση μας και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Οροπεδίου Λασιθίου Στεφανάκη Γιάννη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μελετητή μας  Μανώλη Σησαμακη  και στους μηχανικούς  μας  Ελένη Δερμιτζακη και Αλέξη Αμαριωτακη . Επίσης όλους αυτούς τους ανώνυμους που με τον τρόπο  τους μας βοήθησαν .  Υποσχόμαστε  ότι   θα εκπληρώσουμε με αξιοπιστία  και διαφάνεια  όλες τις υποχρεώσεις  μας .

Σπυριδακης Γιαννης 

Προεδρος 

ΕΟΣ Λασιθιου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos