Οροπέδιο ΛασιθίουΣτην τελική φάση για να λειτουργήσει τη δική του ιστοσελίδα στο διαδίκτυο βρίσκεται ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου. Ανταποκρινόμενος στις σύγχρονες προκλήσεις, με στόχο να παρέχει ολοένα και περισσότερο καλύτερες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους Δημότες του, προχωρεί στην λειτουργία της δικής του ιστοσελίδας, η οποία θα ενημερώνεται καθημερινά και θα αποτελεί το σημείο επαφής τόσο με νέους ηλικιακά δημότες που διαβιούν στα όρια του Δήμου και έχουν εξοικειωθεί με τη χρήση των νέων τεχνολογιών, όσο και με τους χιλιάδες απόδημους Λασιθιώτες που ζουν στην Κρήτη, την Αθήνα ή σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη.

Ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου κ. Γιώργος Μηλιαράς επισημαίνει ότι η δημιουργία της Δημοτικής Διαδικτυακής πύλης «θα λύσει τα χέρια» των δημοτών του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου σε θέματα εξυπηρέτησης από τις υπηρεσίες αλλά και πληροφόρησης.
«Η ιστοσελίδα του Δήμου (www.oropediolas.gr) θα αποτελεί το «παράθυρο» της περιοχής στον υπόλοιπο κόσμο. Μια περιοχή κατεξοχήν απομονωμένη και ορεινή όπως το Οροπέδιο, αποκτά θέση στο παγκόσμιο «χωριό» που κτίζεται καθημερινά στην εποχή μας. Ειδικά για το Οροπέδιο πιστεύουμε πως το έργο αυτό θα είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για τους πολυπληθείς απόδημους Λασιθιώτες της Κρήτης, της Ελλάδας και του εξωτερικού οι οποίοι θα εξυπηρετούνται άμεσα σε πρακτικά θέματα που έχουν σχέση με το Δήμο, όπως η έκδοση ενός πιστοποιητικού, αλλά παράλληλα θα μπορούν κάθε στιγμή να έχουν ολοκληρωμένη ενημέρωση για το έργο, τις αποφάσεις του Δήμου και τις εξελίξεις στην περιοχή», δηλώνει ο Δήμαρχος.

Σκοπός είναι η Διαδικτυακή Πύλη να λειτουργήσει ως μέσο αμφίδρομης επικοινωνίας και να εξασφαλίσει την επαφή με τον πολίτη και την σχέση συνεργασίας με το Δήμο για την ικανοποίηση των αιτημάτων του.

Από το Γραφείο Τύπου

Print Friendly, PDF & Email

Από manos