Κάδοι για ογκώδη αντικείμενα στον δήμο Αγίου Νικολάου
Κάδοι για ογκώδη αντικείμενα στον δήμο Αγίου Νικολάου

Το Τμήμα Καθαριότητας Ανακύκλωσης του Δήμου Αγίου  Νικολάου προσπαθώντας να διαχειριστεί τα ογκώδη αντικείμενα που δυστυχώς εγκαταλείπονται ανεξέλεγκτα κοντά σε κάδους απορριμμάτων ή σε άλλα σημεία του Δήμου δημιουργώντας αντιαισθητικές εικόνες

και εστίες μόλυνσης, προχώρησε  στην τοποθέτηση  μεγάλων ανοιχτών κάδων όπου οι δημότες θα μπορούν στο εξής να τα απορρίπτουν.

Οι κάδοι αυτοί θα δέχονται ΜΟΝΟ ΟΓΚΩΔΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ όπως: Στρώματα, ξύλα, μικροέπιπλα, μικρές ποσότητες από κλαδέματα κήπων κ.α. και ΟΧΙ ΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ, ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ.

Σημεία τοποθέτησης των κάδων για ογκώδη αντικείμενα:

Περιοχή Αγίου Νικολάου:

1)   Επαρχιακή οδός Αγίου Νικολάου Λακωνίων – ΔΕΗ

2)   Χώρος Parking πίσω από την Ένωση Συνεταιρισμών Μεραμβέλλου (οδός Κ. Σακκά)

3)   Χώρος ΕΚΑΒ Περιοχή Λυκείων (οδός Γνώσεως)

Περιοχή Νεάπολης:        Περιφερειακός δρόμος –κοντά στην είσοδο του Γηπέδου Νεάπολης

Περιοχή Ελούντας:         Καρνολάκκος (Ανάμεσα στο Σχίσμα και στο Πάνω Χωριό Ελούντας)

Φυσικά οι δημότες, όπως και μέχρι σήμερα, μπορούν να συνεννοούνται με τον αρμόδιο υπάλληλο του Δήμου για την περισυλλογή ογκωδών (σημείο τοποθέτησης και ώρα περισυλλογής) ως εξής: α) Δημοτική Ενότητα Αγίου Νικολάου στο τηλ. 6972209997  Δευτέρα – Παρασκευή από 7.00 – 13.30 β) Δημοτικές Ενότητες Νεάπολης και Βραχασίου στο τηλ. 6972448526  Δευτέρα – Παρασκευή από 7.00 – 13.30

Μεγάλες ποσότητες ογκωδών αντικειμένων θα πρέπει να μεταφέρονται και να απορρίπτονται απ΄  ευθείας στο ΧΥΤΑ Αγίου Νικολάου. Ωράριο λειτουργίας: 7.30-14.00  Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Παρακαλούμε όλους να συνεργασθούν με το Δήμο και να βοηθήσουν ώστε να εξαλειφθεί η θέα των ογκωδών αντικειμένων στους δρόμους. Στόχος του καθενός πρέπει να είναι η σωστή διαχείριση των απορριμμάτων και όχι  η ανεξέλεγκτη  απόρριψή τους, ίσα- ίσα για να τα ξεφορτωθεί.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos