Κέντρο Αποκατάστασης Νεάπολης σύσκεψη για τεχνικά θέματα
Το τεχνικό κλιμάκιο της Π.Κ. ενημέρωσε τους φορείς για τις ενέργειες που έχει κάνει

Η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Πελαγία Πετράκη, μαζί με τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβό, τους Περιφερειακούς Συμβούλους Μαρία Βάρδα και Μανώλη Κλώντζα και τεχνικό κλιμάκιο της Περιφέρειας Κρήτης

πραγματοποίησαν σύσκεψη σήμερα 28 Σεπτεμβρίου 2017 με τον αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Νεάπολης κο Νίκο Παντιέρα.

Στη σύσκεψη επίσης συμμετείχαν η κα Άρτεμης Σπανάκη, πολιτικός μηχανικός της ΔΥΠΕ, ο Γ. Καλλιντέρης, Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και ο κος Χουρδάκης από τους φίλους του παιδιού της Κρήτης.

Μετά την απόφαση του Υπουργείου Υγείας να εξουσιοδοτήσει την Περιφέρεια Κρήτης να εκπονήσει τη μελέτη για το Κέντρο Αποκατάστασης στη Νεάπολη, ο Περιφερειάρχης όρισε ομάδα εργασίας που αποτελείται από μηχανικούς της Περιφέρειας Κρήτης, με σκοπό να προκηρυχθεί η μελέτη του έργου. Το τεχνικό κλιμάκιο της Π.Κ. ενημέρωσε τους φορείς για τις ενέργειες που έχει κάνει μέχρι τώρα και για το σχεδιασμό της διαδικασίας που θα ακολουθήσει.

Η Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε «Η παρουσία πολιτικών και θεσμικών εκπροσώπων στη Νεάπολη σήμερα αποδεικνύει το καλό πνεύμα συνεργασίας και το ενδιαφέρον όλων για την προώθηση του πολύ σημαντικού αυτού έργου για την Νεάπολη. Ιδιαίτερα δείχνει την απόφαση του Περιφερειάρχη να στηρίξει το έργο όπως και στο παρελθόν έχει δεσμευτεί».

από τη Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου

Δήλωση Μανόλη Θραψανιώτη για το Κέντρο Αποκατάστασης Νεάπολης.

Η Κυβέρνηση, το Υπουργείο  Υγείας και η 7η Υ.Π.Ε. σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, προωθεί συστηματικά τη δημιουργία του Κέντρου Αποκατάστασης Νεάπολης. 

Έδειξε τη βούληση της ξεπερνώντας όλα τα γραφειοκρατικά εμπόδια ακόμα και με νομοθετικές πρωτοβουλίες.

Ένα έργο που συζητιέται στην περιοχή 15 χρόνια και συναντούσε διαρκώς δυσκολίες και εμπόδια, μπαίνει επιτέλους στη τελική φάση.

Ένα έργο του οποίου  η ολοκλήρωση θα αναβαθμίσει την ποιότητα  Υπηρεσιών  του Δημόσιου Συστήματος Υγείας,  σε  πείσμα όσων αμφισβητούν αυτή την προσπάθεια,  αξιοποιώντας  και τούς διαθέσιμους πόρους του Κληροδοτήματος, καλύπτοντας επιπλέον τις ανάγκες και της Κρήτης.

Θα τονώσει την οικονομία της περιοχής,  προσθέτοντας μεγάλη αναπτυξιακή ώθηση.

Από την μεριά μας θα παρακολουθούμε την εξέλιξη του έργου ώστε να  υλοποιηθεί σύντομα και να παραδοθεί στην κοινωνία .

Μανόλης Θραψανιώτης

Βουλευτής Λασιθίου ΣΥΡΙΖΑ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos