Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης, ευχαριστήριο
από την έκθεση χειροτεχνημάτων …

Με την ολοκλήρωση των δράσεων, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία – 3 Δεκέμβρη 2017, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης και η Διεύθυνση του Παραρτήματος Α.μεΑ. Λασιθίου ευχαριστούν

τους συνδιοργανωτές της κεντρικής εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στο κινηματοθέατρο Rex, το Τοπικό Τμήμα Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Οργανισμού Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγίου Νικολάου, το Γυμνάσιο Κριτσάς, το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αγίου Νικολάου, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου, την Ένωση Γονέων & Φίλων Α.μεΑ. Επαρχίας Μεραμπέλλου, τον Ξενώνα «Αγάπη» του Γ.Ν.Α.Ν., καθώς και το Δήμο Αγίου Νικολάου για την αιγίδα, τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίου Νικολάου για τη δωρεάν παραχώρηση του Rex και τον Ιάσονα Ταβλά, τη Μαίρη Γιαννικάκη και τις γυναίκες του Συνεταιρισμού Κριτσάς για τη βοήθεια και τη συμμετοχή τους.

Επίσης, ευχαριστούν τον κ. Παπιδάκη Δημήτρη για τη δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας που πραγματοποιήθηκε η 23η έκθεση έργων ατόμων με αναπηρία των εργαστηρίων επαγγελματικής κατάρτισης του Παραρτήματος Α.μεΑ. Λασιθίου και το Ιδεόγραμμα, το Φωνη εν, τον 104,4fm και την Εφημερίδα Ανατολή.

Τέλος, ευχαριστούν όλους εσάς για την ενεργό συμμετοχή σας σε κάθε προσπάθεια και σε κάθε δράση.

Ο Πρόεδρος του Κ.Κ.Π.Π. Κρήτης

Καναβάκης Σταύρος

23η έκθεση έργων ατόμων με αναπηρία, εγκαίνια

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos