Κίνηση Κρητών, εξώδικη πρόσκληση, διαμαρτυρία προς βουλευτές
Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών

Ενώπιον παντός δικαστηρίου και αρμόδιας αρχής, Εξώδικη Πρόσκληση – Δήλωση και Διαμαρτυρία του Πανελλήνιου Απελευθερωτικού Κινήματος Κρητών,

Προς

Τους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου

Μετά την από 19 Μαρτίου Ανοικτή Επιστολή μας προς εσάς και τις αντιδράσεις σας με στόχο να την λοιδορήσετε, να μας συκοφαντήσετε, αλλά και να μας απειλήσετε – φοβίσετε καλώντας τον Εισαγγελέα, επανερχόμαστε με την παρούσα, σεβόμενοι την ιδιότητα μας ως ενεργοί πολίτες που σέβονται το Σύνταγμα και ασκούν τα Δημοκρατικά τους Δικαιώματα.

Δεν έχετε απολύτως κανένα δικαίωμα, θέματα που έχουν αμιγώς Εθνικό Χαρακτήρα, όπως είναι και η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, να τα διαπραγματεύεστε και να δρομολογείτε εξελίξεις, χωρίς κανένα σεβασμό στην απόφαση της συντριπτικής πλειοψηφίας, του Ελληνικού Λαού, όπως αυτή εκφράστηκε στα μεγαλειώδη συλλαλητήρια αλλά και στις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Επειδή δεν απειλούμε την σωματική ακεραιότητα κανενός από εσάς, παρά μόνο για τις συνέπειες που ενέχουν οι πράξεις σας σύμφωνα με το Σύνταγμα που ορκιστήκατε.

Επειδή συνεχίζετε να αγνοείτε την βούληση των πολιτών, τους οποίους θα έπρεπε να υπηρετείτε, καταπατώντας τα Άρθρα του Συντάγματος, 1.2 περί λαϊκής κυριαρχίας ως θεμέλιου του πολιτεύματος και 1.3 σύμφωνα με το οποίο, όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.

Επειδή η Εσχάτη Προδοσία και η Προδοσία της Χώρας, που δε είναι μόνο η προδοσία στους εχθρούς αλλά και η κατάλυση ή η αλλοίωση θεμελιακών αρχών και θεσμών του πολιτεύματος, επιχειρούνται να επαναληφθούν για άλλη μία φορά.

Επειδή η Δημοκρατία και η Νομιμότητα σύντομα θα αποκατασταθούν στην κατεχόμενη χώρα μας.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

και με την ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ για την εμμονή και την επιμονή σας, να αγνοείτε την βούληση του Ελληνικού λαού και να πράττετε αντίθετα με ότι ορίζει το Σύνταγμα.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ να αναλογιστείτε πως η εξουσία που σας «εξασφαλίζει» η καρέκλα του κοινοβουλίου είναι προσωρινή, να εγκαταλείψετε αυτή την πολιτική, καθώς και κάθε άλλη συζήτηση όπου θα παραχωρείτε το όνομα της Μακεδονίας μας, στα Σκόπια.

ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι δεν θα σταματήσουμε και θα μετέλθουμε την  όποια δυνατότητα μας δίνει το Σύνταγμα, για να υπερασπιστούμε την Εθνική μας Ανεξαρτησία, την Εδαφική μας Ακεραιότητα και την Αξιοπρέπεια του Έλληνα πολίτη.

Η παρούσα θα επιδοθεί νομίμως ηλεκτρονικά

Κρήτη 10 Απριλίου 2018

Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos