Καλαντζάκης: Δηλώνουμε "παρών" στο παρόν και το μέλλον αυτού του τόπου
ο Θεοδόσης Καλαντζάκης

Λίγο πριν την δημοσιοποίηση υποψηφίων της δημοτικής παράταξης “ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ νέα πορεία” εν όψει τον εκλογών του Μαΐου ο επικεφαλής και νυν δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης σε ανοικτή επιστολή του ευχαριστεί παλιά μέλη της παράταξης που αποχώρησαν, ενώ σπεύδει να καλωσορίσει νέα μέλη και νέες συνεργασίες.

Όπως αναφέρει “Προτού ως παράταξη προχωρήσουμε στη δημοσιοποίηση της νέας σύνθεσης με την οποία  διεκδικούμε  την ψήφο των πολιτών του Δήμου Ιεράπετρας, θέλω δημόσια να ευχαριστήσω για τη συνεργασία μας τα προηγούμενα χρόνια τα μέχρι πρότινος μέλη της δημοτικής παράταξης “ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ νέα πορεία” που εν όψει των εκλογών επέλεξαν να αποχωρήσουν  και να ανεξαρτητοποιηθούν από την ομάδα μας, θέτοντας τους δικούς τους προσωπικούς στόχους.

Τους εύχομαι πραγματικά να έχουν μια εποικοδομητική πορεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, προτάσσοντας και υποστηρίζοντας πάνω απ’ όλα τα συμφέροντα του δήμου, της κοινωνίας και των πολιτών του τόπου μας.

Παράλληλα, διαβεβαιώνω τους χιλιάδες ανθρώπους που πίστεψαν στην “ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ νέα πορεία”, αναδεικνύοντάς μας δημοτική αρχή στις προηγούμενες εκλογές, ότι  μένουμε πιστοί στις αρχές και τους στόχους μας, στο όραμα και στις πράξεις μας για έναν σύγχρονο δήμο με έργα και ανάπτυξη.

Με όλους εσάς, αγαπητοί συμπολίτες, αρωγούς και συμπαραστάτες, η “ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ νέα πορεία” όλα αυτά τα χρόνια έκανε το όραμα πράξη! Έκανε την ιδέα έργο! Έκανε το έργο πραγματικότητα!

Αλλάξαμε κυριολεκτικά την εικόνα του δήμου μας. Θέσαμε επί της ουσίας τα θεμέλια νέων δομών. Διεκδικήσαμε και εξασφαλίσαμε την χρηματοδότηση και υλοποίηση υποδομών.

Με αίσθημα ευθύνης και σοβαρότητας, δεσμευόμαστε δημόσια ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση, διεκδικώντας για τον δήμο Ιεράπετρας όλα όσα του αξίζουν.

Έχοντας δίπλα μας ανθρώπους μαχητές στον στίβο της αυτοδιοίκησης, δηλώνουμε “παρών” στο παρόν κα το μέλλον αυτού του τόπου, συνθέτοντας το παλιό με το νέο, την εμπειρία με τη διάθεση, τη συνεργασία με το δημόσιο συμφέρον, το εγώ με το εμείς.

Ως παράταξη ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη που αγωνίστηκαν μαζί μας, αλλά στη διαδρομή επέλεξαν να φύγουν και καλωσορίζουμε δημόσια όλους αυτούς τους ανθρώπους που διέκριναν τη διαφορά και θέλησαν να εργαστούν μαζί μας, για να συνεχίσουμε τη νέα πορεία.

Για να χαράξουμε νέες διαδρομές. Για να ανοίξουμε νέους ορίζοντες  σε ένα δήμο που ζει το παρόν και κοιτά ολοταχώς προς το μέλλον!” αναφέρει στην ανοικτή επιστολή του προς του πολίτες του Δήμου Ιεράπετρας ο επικεφαλής της παράταξης και δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos