Καλαντζάκης σε Συλλιγάρδο, αν δεν μπορείτε παραιτηθείτε
Καλαντζάκης, Συλλιγάρδος

«Αν δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε στα υπηρεσιακά σας καθήκοντα, μπορείτε απλά να παρατηθείτε» η επισήμανση του Δημάρχου Ιεράπετρας στον Δ/ντη Δασών Λασιθίου

«Όταν ένας υπηρεσιακός παράγοντας που υπηρετεί μια δημόσια θέση φτάνει να ασκεί μικροπολιτική, κατηγορώντας θεσμούς και άλλες υπηρεσίες για να συγκαλύψει τις ευθύνες του, τότε γίνεται δημόσια αντιληπτό πόσο ανεπαρκής μπορεί να είναι για μια δημόσια υπηρεσία.

Πέρα από το γεγονός ότι όλα όσα λέτε κ. Συλλιγάρδο δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, είναι ξεκάθαρο ότι ο μοναδικός σας στόχος για άλλη μια φορά είναι η προβολή και η συγκάλυψη των ευθυνών σας.

Εξακολουθώντας να αδιαφορείτε πρακτικά για ουσιαστικά ζητήματα της νήσου Χρυσής που εμπίπτουν στις αρμοδιότητές σας, μένετε για άλλη μια φορά στην αναφορά ανυπόστατων στοιχείων για να δημιουργήσετε απλά εντυπώσεις.

Κρίνω απαράδεκτη μια τέτοια στάση και τοποθέτηση από ένα δημόσιο λειτουργό, από ένα προϊστάμενο μιας δημόσιας υπηρεσίας που οφείλει σε κάθε περίπτωση να σέβεται τους θεσμούς και να συνεργάζεται για το δημόσιο συμφέρον.

Σας υπενθυμίζω ότι δεν υπηρετείτε πολιτική θέση, κ. Συλλιγάρδο αλλά υπηρεσιακή και ο ρόλος σας δεν ξεκινά και δεν σταματά στα όποια δημοσιεύματα εφημερίδων, αλλά αντίθετα απαιτεί υπηρεσιακές κινήσεις, ενέργειες και διαδικασίες.

Αν δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε στα υπηρεσιακά σας καθήκοντα, μπορείτε απλά να παρατηθείτε.

Οι δημόσιες υπηρεσίες έχουν ευθύνες, αρμοδιότητες και υποχρεώσεις που δεν αναλώνονται σε δημοσιεύματα στα μέσα ενημέρωσης και τις εφημερίδες.

Θεοδόσιος Ι. Καλαντζάκης

Δήμαρχος Ιεράπετρας»

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos