ΚΑΛΥΔΩΝΙΑ 2019, 7ος Αγώνας Θαλάσσιας Κολύμβησης
ΚΑΛΥΔΩΝΙΑ 2019, 7ος Αγώνας Θαλάσσιας Κολύμβησης

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου προκηρύσσει τον 7ο Αγώνα Θαλάσσιας Κολύμβησης ¨ΚΑΛΥΔΩΝΙΑ 2019¨ το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019 στην Πλάκα – Ελούντας υπό την αιγίδα του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Ο 7ος Αγώνας Θαλάσσιας Κολύμβησης ¨ΚΑΛΥΔΩΝΙΑ 2019¨ έχει πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη της φυσικής δραστηριότητας των πολιτών μέσα από μαζικές εκδηλώσεις αθλητικής δράσης, την ανάπτυξη της ευγενούς άμιλλας και του «ευ αγωνίζεσθαι» και την προώθηση των αξιών του τόπου της Ελούντας και της Σπιναλόγκας.

Στόχος του  Πολιτιστικού  Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίου Νικολάου είναι να αποτελέσει ο αγώνας αυτός μια νέα πρόταση φυσικής δραστηριότητας  για όλους τους αθλητές που επιθυμούν  να επιδείξουν τις ικανότητές τους  και να αποκομίσουν όλες τις θετικές εμπειρίες από τη συμμετοχή τους σε αυτό.

Ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα  ορίζεται το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα  στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Πλάκας και Νήσου Σπιναλόγκας, στο κόλπο Μιραμπέλλου: 

14:45 – 16:00 μ.μ Εγγραφές Ενημέρωση Αθλητών- κατάθεση δικαιολογητικών Προθέρμανση
17:00 μ.μ Εκκίνηση  1.800 μ    (Ανδρών – Γυναικών) Διαδρομή: Εκκίνηση από την παραλία του Ξενοδοχείου Blue Palace στην Πλάκα,  ως τη νήσο Σπιναλόγκα και επιστροφή στο σημείο εκκίνησης.
17:10 μ.μ Εκκίνηση  3.000 μ    (Ανδρών – Γυναικών) Διαδρομή: Εκκίνηση από την παραλία του Ξενοδοχείου Blue Palace στην Πλάκα, περιφερικά στην νήσου Σπιναλόγκας και επιστροφή στο σημείο εκκίνησης
Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos