Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται

Μια νοσοκόμα

Ερώτηση προς τους κ.κ. Υπουργούς Υγείας και Απασχόλησης με θέμα: «Απαράδεκτη κατάσταση με τις παράνομες, κυρίως αλλοδαπές, νοσοκόμες στα Νοσοκομεία του νομού Λασιθίου», κατέθεσε ο Βουλευτής Λασιθίου του Πα.Σο.Κ., Μιχάλης Καρχιμάκης θίγοντας ένα από τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τα νοσοκομεία, για το οποίο όμως, ούτε κανείς μιλάει, ούτε κανείς παίρνει θέση.

Όλη η ερώτηση του βουλευτή:

Έχει επισημανθεί και από άλλους συναδέλφους μου, με Ερωτήσεις που έχουν καταθέσει προς εσάς, το γεγονός της απαράδεκτης κατάστασης που επικρατεί στα Νοσοκομεία ολόκληρης της χώρας, αλλά και του νομού Λασιθίου, μετά από καταγγελίες νομίμων αποκλειστικών νοσοκόμων, σχετικά με την ανοχή που υπάρχει με τις παράνομες και υγειονομικά ανεξέλεγκτες αποκλειστικές, κυρίως αλλοδαπές νοσοκόμες.
Εκμεταλλευόμενες λοιπόν την ανάγκη των ασθενών και των οικογενειών τους, τις σοβαρές ελλείψεις νοσηλευτικού προσωπικού, αλλά και την ανοχή των διοικήσεων, αναλαμβάνουν χρέη αποκλειστικών νοσοκόμων, χωρίς να διαθέτουν άδεια, σε βάρος των νομίμων.

Μετά τα παραπάνω, Ερωτάστε:

1. Προτίθεστε να δώσετε κατευθύνσεις, για τον έλεγχο όλων όσων αναλαμβάνουν χρέη αποκλειστικής νοσοκόμας, εντός των Νοσοκομείων του νομού Λασιθίου, οι οποίες δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, σε βάρος κυρίως των νομίμων αποκλειστικών νοσοκόμων;

Ο ερωτών Βουλευτής,

Μιχάλης Καρχιμάκης

Print Friendly, PDF & Email

Από manos