Κατάληψη στο 1ο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου
οι μαθητές ανεβάζουν το πανό της κατάληψης στην είσοδο

Σε κατάληψη προχώρησαν και οι μαθητές στο 1ο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου, με μια σειρά αιτήματα τα οποία έχουν διάφορους αποδέκτες:

ΛΟΓΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ 2020 1° ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

1. Πτώση ανεμιστήρων εντός τάξεων, μη σωστή συντήρηση σχολικού συγκροτήματος, χρήζει άμεσης επισκευής (κίνδυνος σωματικής ακεραιότητας μαθητών και καθηγητών).

2. Επίλυση ζητήματος με την πολύωρη χρήση μάσκας που δημιουργεί δυσκολία στην πραγματοποίηση του μαθήματος και δυσφορία σε κάποιους μαθητές.

3. Βελτίωση της άθλιας κατάστασης και μέτρων υγιεινής στο χώρο των τουαλετών(άσχημη μυρωδιά, έλλειψη στοιχειωδών κανόνων υγιεινής).

4. Επαρκές προσωπικό καθαριότητας, ώστε να γίνετε σωστός καθαρισμός και απολύμανση των αιθουσών σε τακτά χρονικά διαστήματα.

5. Ανύπαρκτος καθαρισμός και απολύμανση των κοινών αντικειμένων στα εργαστήρια.

6. Ανεπάρκεια κάδων απορριμμάτων.

7. Μεγάλος αριθμός μαθητών μέσα σε μικρές τάξεις με αποτέλεσμα να μην τηρούντο, οι αποστάσεις στα Θρανία του 1,5μ. και στον αριθμό των 15 μαθητών που προβλέπεται και γενικά μη τήρηση των μέτρων κατά του κορονοΐού.

8. Να επιτρέπεται οι μαθητές να χρησιμοποιούν το πάρκινγκ ποδηλάτων.

9. Δεν θα έχουμε θέρμανση τις κρύες μέρες του Χειμώνα στις τάξεις και τα παράθυρα με κρύο και βροχή θα παραμένουν ανοιχτά, με αποτέλεσμα να αρρωσταίνουν πιο εύκολα οι μαθητές και να δυσκολεύει η διαδικασία του μαθήματος.

10. Πριν την είσοδο των μαθητών και καθηγητών στο Σχολείο να τους γίνετε θερμομέτρηση. 11. Τοποθέτηση παγκακίων στο προαύλιο του σχολείου σε σκιερά μέρη.

Οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos