η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας
η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Κ.Α.Π.Η Νεαπόλεως, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στην εκδήλωση παρέστει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πέτρας & Χερρονήσου κ.κ. Γεράσιμος, ο οποίος ευλόγησε την πίτα- ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν προκειμένου να πραγματοποιηθεί  η καθιερωμένη αυτή γιορτή για το κέντρο ανοιχτής προστασίας ηλικιωμένων και ευχήθηκε στους παριστάμενους μια καλή και ευλογημένη χρονιά !

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με την σειρά του, κάλεσε τα μέλη του Κ.Α.Π.Η, να συμμετέχουν στις δράσεις που προγραμματίζονται το επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ ζήτησε την συνδρομή τους σε κάθε ενέργεια που αφορά στην τρίτη ηλικία, εξαίροντας τέλος  την αγαστή συνεργασία εκκλησίας και Δήμου, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη για την ελληνική κοινωνία πραγματικότητα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Ο.Κ.Υ.Δ.Α.Ν κ.κ. Νίκος Μουδατσάκης-Μιχάλης Λεμονής, η αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δέσπω Καρνιαδάκη, ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Νεάπολης Νίκος Συλλιγάρδος, οι κοινωνικοί λειτουργοί της δομής καθώς το σύνολο των μελών της δομής.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos