ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός με τον πρόεδρο της ΔΑΕΑΝ Μιχάλη Φαρσάρη
ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός με τον πρόεδρο της ΔΑΕΑΝ Μιχάλη Φαρσάρη

Παρουσία ιδιοκτητών σκαφών που ελλιμενίζονται κατά τη χειμερινή περίοδο, στη Μαρίνα Αγίου Νικολάου, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (6/2/15), η κοπή της βασιλόπιτας,

με την ευκαιρία της μηνιαίας άσκησης πυρόσβεσης, που πραγματοποιείται με τη συνδρομή κλιμακίου της Π.Υ Αγίου Νικολάου και την οποία παρακολουθούν τόσο οι εργαζόμενοι στη Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία, όσο και οι ιδιοκτήτες των σκαφών.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, κ. Αντώνης Ζερβός, καλωσορίζοντας και ευχόμενος στους παρισταμένους, έκανε λόγο για τη σημασία της συγκεκριμένης μηνιαίας άσκησης, που γίνεται όπως εξήγησε προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστα γεγονότα  που μπορούν να υπάρξουν  σε τέτοιους χώρους, υπογραμμίζοντας την στόχευση της νέας Δημοτικής Αρχής, για διαρκή αναβάθμιση των υπηρεσιών της Μαρίνας προκειμένου να παρέχει τις πλέον ευέλικτες αλλά και σωστές υπηρεσίες  προς όφελος των φιλοξενούμενων σε αυτή, σε μία διαρκή προσπάθεια ενδυνάμωσης και τόνωσης συνολικότερα της πόλης-ζωντανό κύτταρο της οποίας- αποτελεί η δομή αυτή.

ορισμένοι από τους ιδιοκτήτες σκαφών
ορισμένοι από τους ιδιοκτήτες σκαφών

Ο πρόεδρος του Δ.Σ της ΔΑΕΑΝ κ Μιχάλης Φαρσάρης, ευχήθηκε η νέα χρονιά, να μην έχει ατυχή συμβάντα να είναι προσοδοφόρα σε ότι αφορά τη λειτουργία της Μαρίνας και με καλή  λειτουργία.

Στη λιτή τελετή, παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο κ. Μ. Πεπόνης Δ/νων Σύμβουλος της Μαρίνας, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ της ΔΑΕΑΝ: Στ. Βιδάλης, Γ. Πάγκαλος, Έ. Βελημβασάκη, Γ. Νερατζούλης, Α. Αλεξανδράκης, Μ. Γαρεφαλάκης, εκπρόσωποι κλιμακίου του Πυροσβεστικού Σώματος Αγίου Νικολάου καθώς και οι ιδιοκτήτες των σκαφών που ελλιμενίζονται αυτή την περίοδο στη Μαρίνα Αγίου Νικολάου.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos