paralies2
τα water sports χωρίς άδεια ….

Πρωτοτύπησε φέτος η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου, μη παίρνοντας απόφαση για τη παραχώρηση χρήσης αιγιαλού και παραλίας είτε σε δήμους, είτε σε ξενοδοχεία και ιδιώτες. Ούτε λέει ναι, αλλά ούτε και όχι. Αποτέλεσμα: το 99% των ιδιοκτητών επιχειρήσεων θαλάσσιας αναψυχής να δουλεύουν χωρίς την άδεια που χορηγεί το λιμεναρχείο.

Ως απόρροια όλων αυτών, με εντολές άνωθεν το λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου, προχωρεί σε καθημερινούς ελέγχους, καταγράφοντας την έλλειψη άδειας. Οπότε επόμενο βήμα, οι συλλήψεις από τη πλευρά της αστυνομίας, για την έλλειψη αυτή.

Με αυτό το σκεπτικό, το πρωί της Τρίτης (1/9), συνελήφθησαν κάποιοι ιδιοκτήτες θαλάσσιων μέσων αναψυχής από το αστυνομικό τμήμα Αγίου Νικολάου, για να αφεθούν λίγο αργότερα ελεύθεροι μετά από επικοινωνία με τον εισαγγελέα Λασιθίου. Λόγω του πλημμελήματος της έλλειψης άδειας, αντί του αυτοφώρου το αστυνομικό τμήμα θα προχωρήσει σε μηνύσεις.

Οπότε από τη μια η Κ.Ε.Δ. δεν αποφασίζει τι θα κάνει με τις ακτές, από την άλλη κάποιοι ανώτεροι του λιμενικού σώματος εφαρμόζουν το γράμμα του νόμου.

Ελληνική παράνοια…..  !!!!

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Η θέση σας, χρήσιμη !!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.