Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εβδομάδα κινητικότητας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εβδομάδα κινητικότητας

Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου ανακοινώνεται ότι λόγω της διεξαγωγής εκδηλώσεων για την “Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας-Ημέρα Χωρίς αυτοκίνητο” από το Δήμο Αγίου Νικολάου

που θα λάβουν χώρα την Παρασκευή  22 Σεπτεμβρίου 2017 και κατά τις ώρες 10.00΄ -13.00΄ και 17.00΄-20.00΄ στην πόλη του Αγίου Νικολάου, θα ισχύσουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • Η προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων στις  κάτωθι οδούς της πόλης του Αγίου Νικολάου : α) στην  25ης Μαρτίου β) από την συμβολή των οδών Πολυτεχνείου και Ρ. Κουνδούρου έως την συμβολή των οδών Πολυτεχνείου και Καπετάν Κοζύρη, όπου οι διερχόμενοι οδηγοί θα εξυπηρετούνται μέσω των οδών Καπετάν Κοζύρη-Μελετίου Μεταξάκη-Δημοκρατίας γ) στην Ρούσου Καπετανάκη από το ύψος του Δημαρχείου Αγίου Νικολάου  προς το  παρκινγκ της Μαρίνας, όπου οι διερχόμενοι οδηγοί θα εξυπηρετούνται μέσω των οδών Ρούσου Καπετανάκη-Επιμενίδου- Κριτσάς και δ) στην  Κνωσσού στο ύψος του παρκινγκ του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, όπου οι διερχόμενοι οδηγοί θα εξυπηρετούνται μέσω της οδού  Κων/νου Παλαιολόγου.
  • Από τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εξαιρούνται τα οχήματα άμεσης ανάγκης του άρθρου -44- του Κ.Ο.Κ. και τα τουριστικά λεωφορεία προς εξυπηρέτηση μετάβασης και αποχώρησης των τουριστών στις ξενοδοχειακές μονάδες της πόλης. Επιπλέον θα  υπάρξει ελαστικότητα ως προς την αποχώρηση των παρκαρισμένων οχημάτων στις οδούς όπου θα απαγορευτεί η κυκλοφορία με την παρούσα.
Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos