κυνηγετικός σύλλογος Τζερμιάδων για σκύλους
ο κυνηγετικός σύλλογος Τζερμιάδων προέβει στην πρόσκληση κτηνίατρου για την ηλεκτρονική ταυτοποίηση των ζώων

Ο κυνηγετικός σύλλογος Τζερμιάδων, ενημερώνει τα μέλη του , καθώς και όλους τους ιδιοκτήτες σκύλων όλων των ειδών ( κυνηγετικούς, ϕύλαξης, συντροϕιάς) βάση του νόμου 4039/2012 είναι υποχρεωτική η ηλεκτρονική σήμανση των σκύλων με μικροτσίπ.

Το πρόστιμο της μη τοποθέτησης του μικροτσίπ είναι 300 € ανά σκύλο και αϕαίρεση της κυνηγετικής άδειας. Για τον λόγο αυτό ο κυνηγετικός σύλλογος Τζερμιάδων προέβει στην πρόσκληση κτηνίατρου για την ηλεκτρονική ταυτοποίηση των ζώων. Το κόστος του μικροτσίπ είναι 25 €.

Η τιμή περιλαμβάνει το κόστος του τσίπ , τοποθέτηση στο ζώο , την καταγραϕή των στοιχείων στη βάση δεδομένων όπως ορίζει ο νόμος , ο εμβολιασμός του ζώου κατά της λύσσας καθώς και βιβλιάριο υγείας.

Όσοι επιθυμούν να προσέλθουν στην περίϕραξη- παρατηρητήριο του κυνηγετικού συλλόγου Τζερμιάδων στην τοποθεσία Σελιά στο δημοτικό διαμέρισμα Μέσα Λασιθίου στις 3 Δεκεμβρίου και ώρα 13:00 μεσημέρι .

Οι ιδιοκτήτες – κάτοχοι των σκύλων πρέπει να κρατάνε την αστυνομική ταυτότητα τους και να γνωρίζουν το ΑΦΜ ( ΑΡΙΘΜΌ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΎ ΜΗΤΡΩΟΥ).

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ·

Φαρσάρης Γεώργιος κιν.6973043408 ·

Μανουσάκης Άγγελος κιν. 6972975576 ·

Καστρινάκης Γεώργιος κιν. 69 6798588

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos