Λεμονής: στηρίζω Γιώργο Καπελλάκη!
Γιώργος Καπελάκης, Μιχάλης Λεμονής

Γνωρίζοντας πολλά χρόνια τον Άνθρωπο, πρόεδρο και πρωταθλητή Γιώργο Καπελλάκη, μέσα στα οποία μας συνέδεσε μια δυνατή αδερφική φιλία, δεν μπορώ να κρύψω τη χαρά μου για την απόφαση του να είναι υποψήφιος για την προεδρία της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ ΑμεΑ) την οποία και χαιρετίζω.

Ο χαρακτήρας, το ήθος, οι αξίες, τα ιδανικά και τα πιστεύω του Γιώργου τα οποία δεν αμφισβητεί κανείς, είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο και εκτός των ελληνικών συνόρων, εκτός από το ότι είναι ένας μεγάλος αθλητής.

Άτομα σαν τον Γιώργο αξίζουν τη στήριξη μας σε κάθε τους απόφαση, πόσο δε μάλλον όταν πρόκειται για την ανάληψη μιας τόσο σημαντικής θέσης, από την οποία σκοπό έχει μόνο να βοηθήσει τους αθλητές-τριες των σωματείων ΑμεΑ της χώρας μας, να συνεχίσουν το σπουδαίο έργο τους, γνωρίζοντας πολύ καλά τα προβλήματα τους.

Είμαι σίγουρος για τις προθέσεις και το έργο το οποίο θέλει να κάνει και του έχω πλήρη εμπιστοσύνη, με γνώμονα πάντοτε το κοινό καλό και μέσω της θέσης της οποίας θα διεκδικήσει όπου αξίζει και πρέπει να βρεθεί, μπορεί να αλλάξει την κατάσταση προς το καλύτερο για εμάς τους αθλητές-τριες ΑμεΑ της χώρας μας.

Καλή επιτυχία Γιώργο!

Μετά τιμής

Ο αθλητής του ΑΣ ΑμεΑ Μεγαλόνησος

Μιχάλης Λεμονής

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos