η δημοτική αρχή εξετάζει το πρόβλημα
η δημοτική αρχή εξετάζει το πρόβλημα

Λύσεις σε κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της  Δημοτικής Κοινότητας Νεαπόλεως- ιδιαίτερα την περίοδο του χειμώνα -λόγω των ομβρίων σε σημεία εντός  του νέου σχεδίου πόλεως, αναζητά  η Δημοτική Αρχή Αγίου Νικολάου, συνεπικουρούμενη από τις αρμόδιες υπηρεσίες της,  προκειμένου ν΄ αντιμετωπίσει κατά τον καλύτερο τρόπο,

τα προβλήματα των κατοίκων,  που σε πολλές περιπτώσεις υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής τους !

Σε επίσκεψη που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης  Ζερβός στην Νεάπολη, μετά και την παρότρυνση του αντιδημάρχου υπεύθυνου για θέματα της περιοχής κ.Κων/νου Κοκκίνη, καθώς και των κ.κ. Δ.Γαλανάκη ( μέλους της Δημοτικής Κονότητας) και Κίμωνα Χουρδάκη (Δημοτικού Συμβούλου), συζητήθηκαν λύσεις και παρεμβάσεις που είναι δυνατόν να υπάρξουν, δεδομένου του δύσκολου οικονομικού τοπίου  στον χώρο της αυτοδιοίκησης.

«Πράγματι, όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός,το νέο σχέδιο πόλης στον τ. Δήμο,  αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, αν λάβουμε υπόψη την παράμετρο: ότι για πάρα πολλά χρόνια, έχει αφεθεί στην τύχη του,  χωρίς μέχρι σήμερα να έχουνπροβλεφθεί  έστω και στοιχειώδεις διανοίξεις.

Ως πολιτικός μηχανικός-συμπλήρωσε- επεδίωξα  να έχω προσωπική εικόνα για τα συγκεκριμένα προβλήματα, αν και όπως εξήγησα στους συνδημότες που ήταν παρόντες κατά την επίσκεψη μας , καλούμαστε να διαχειριστούμε με τον καλύτερο τρόπο και να προτείνουμε ουσιαστικές λύσεις, έστω για την επόμενη χρονιά, την στιγμή που ούτε και εμείς(αιρετοί) γνωρίζουμε ακόμα τι θα γίνει με τα χρήματα των δήμων,αφού όλα «είναι στον αέρα»…

Παρόλα αυτά  -πρόσθεσε- σε συννενόηση με υπηρεσιακούς παράγοντες, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν εκ νέου επίσκεψη στην περιοχή, θα προχωρήσουμε σε παρεμβάσεις, από την ερχόμενη χρονιά,ώστε τα σημερινά προβλήματα να αμβλυνθούν, και η κατάσταση που υπάρχει να βελτιωθεί».

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos